Prêt à Changer | een kledingevent voor het goede doel

Dit event is afgelopen.

Via deze link krijg je een overzicht van alle lopende stock- en sample sales.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je mist nooit nog een stockverkoop zoals deze.

Inschrijven is gratis en in elke mail die we sturen staat een link waar je je mee kan afmelden moest je dit wensen.


Data :


26 november 2016 van 10u tot 22u

Adres:

  Toon op kaart
Salle d'Eau, Grote Markt 28
2500 LIER
Belgie
Routebeschrijving

Tel / Email / Website:


0474482636
www.facebook.com

Deel deze verkoop met je vrienden:


Beschrijving


Soroptimisten Club Lier organiseert na het overdonderend succes van het 1ste Prêt à Changer Evenement in 2013 in Boechout een 2de event op zaterdag 26 november in Salle d’Eau op de Grote Markt in Lier. Niet zomaar een verkoop, de integrale opbrengst wordt geschonken aan een goed doel en de hele organisatie steunt op vrijwilligers, dit maakt het event zo uniek.
We verkopen van 10.00 tot 22.00 uur geselecteerde tweedehandskledij en accessoires, nieuwe merkkledij, nieuwe baby-en kinderkleding, kleding- en interieurstoffen, unieke gebreide stukken en dit alles aan zachte prijsjes.
Maar er is meer: naaisters pimpen of verstellen je aangekochte kleding, modellen showen leuke creaties, stylisten helpen je met een nieuwe look, er zijn hapjes en drankjes….
Geen gewone verkoop maar een fantastische ervaring, een garantie voor een leuke middag en avond, met (een) mooie outfit(s) aan een spotprijs voor het goede doel !
De opbrengst van het event gaat naar de twee goede doelen die we als club reeds jarenlang ondersteunen : De Stappaert – Het Smolder vzw in Lier en Zorgboerderij Emiliushoeve in Bevel.



Meer foto's:





Bekijk locatie op kaart:





Meer Stockverkopen:

Rapporteer probleem