Je Niagara badpak op maat.

Comfortabele badmode.

Heb je ondanks het ruime aanbod nog niet jouw ideale badpak gevonden?
Heb je van boven een andere maat als rond je heupen?
Heb je een lang lichaam en zijn badpakken dan te kort?
Verlang je naar bewegingsvrijheid op het strand of als je uit het zwembad stapt?

Laat dan een Niagara badpak/ bikini in je eigen maten maken.

Niagara’s Beste Basics

Niara

Nidea

Nimana

Nidea tankini

Galeer

Ramona

Gafea

Ralu

Galeer

Raneau

Gabo

 Hoe bestellen?

1 kies je stijl

2 selecteer een variatie

3 kies je kleur

4 maak een afspraak of vul je maten in

5 na je overschrijving ga ik voor je aan de slag
en binnen afgesproken termijn is je badpak of bikini klaar!

getuigenissen over Niagara. . . . . .

getuigenissen over Niagara. . . . . .

  • Ann H.

    Jaren geleden las ik een artikel over de Niagara badpakken en onthield dat niet iedereen goed staat met hooguitgesneden badpakken aan de billen. Dat vond ik ook en ik trok naar de winkel van Dries Van Noten waar ze toen verkocht werden. Vanaf toen kocht ik geen andere badpakken of bikini’s meer dan Niagara. Buiten de perfecte snit, de mogelijkheid om top en broekje van de bikini in een verschillende maat te bestellen, vind ik vooral de badpakken en bikini’s met print prachtig.

  • Veerle V.

    De eerste kennismaking met de badpakken van Niagara, dateert van 25 jaar geleden. Het klikte onmiddellijk. Quasi elk jaar jaar opnieuw had ik het moeilijk te kiezen tussen zoveel leuke badpakken en accessoires. Elegant, discreet, goede kwaliteit en mooie stoffen, ik blijf fan van deze deze unieke badpakken.

  • Lieve E.

    De bikini's van Niagara zijn tijdloos, comfortabel en drogen snel. Op mijn talrijke reizen merkte ik dat ze beter bestand tegen zeewater en zon dan bikini's van groothandel ketens. Je kan de bikini's dus meerdere jaren dragen. Er zijn verschillende modellen met cup en zonder cup, met grotere fifties broekjes en kleinere broekjes, kortom voor ieder model wat wils! Ik hou wel van afwisseling dus was ik ook steeds benieuwd naar een nieuwe collectie!

  • Dina M. choreografe/danseres

    De badpakken die door Niagara (Harriet) zijn ontworpen en gemaakt hebben een volmaakte pasvorm en de stof is dermate aangenaam dat ik het voor lingerie zou kunnen gebruiken. Deze badpakken hebben een bijzondere snit en ik raad het iedereen aan om langs te gaan en je daar eentje te gunnen.

  • Barbara S.

    De originele en stijlvolle afwerking/details geven deze bikini echt wel net dat beetje meer..heel subtiel en toch opvallend! Een mooie combinatie en uitstraling.

  • Karin I. General Manager merchandise

    I’m in Egypt and wearing your bathing suit, still my favorite!