Verkoop van outlet baby- en kindermerkkledij via homeparty's

Engeltjes & Bengeltjes staat voor kwaliteitsvolle kleertjes voor kinderen van 1 tot 16 jaar aan super interessante prijzen!

Wij bieden via homeparty's zowel nieuwe als outlet collecties aan van de volgende merken: Name it, Someone, Woody, Lemon Beret, Rebel Generation, Mini Rebels en LMTD

Hoe gaan we te werk?

Nodig vriendinnen uit voor een gezellig avondje voordelig shoppen en kies als gastvrouw gratis kleertjes ter waarde van 10% van de totale avondomzet!

Wat kan je verwachten?

  • We toveren je woonkamer om tot een winkel vol kleurrijke en hippe kinderkleding.
  • Wij geven je gasten de vrijheid om alles rustig te bekijken en staan klaar om op al jullie vragen een antwoord te geven.
  • Alles kan onmiddellijk aangekocht en meegenomen worden.
  • Een party duurt gemiddeld 1,5 à 2 uur. Er is nog heel wat tijd over om gezellig bij te praten.
  • De outletprijzen en het steeds veranderende aanbod zorgen voor heel wat koopplezier.

Interesse in een homeparty bij u thuis?

Wil je graag meer weten over onze homeparty's of stockverkoop? Mail ons en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wie zijn we?

Sinds 2006, zijn wij (Sophie en Leen) als twee ondernemende mama's gestart met de verkoop van kinderkledij via homeparty's. Wat begon als hobby is intussen uitgegroeid tot een echte passie.

We staan voor betaalbare, kwaliteitsvolle, duurzame en hippe kinderkleertjes van 1 tot 16 jaar. Ons aanbod bestaat uit kleertjes voor ieders budget. We bieden zowel outlet (Someone, Woody, Mini Rebels, LMTD, Name it, Lemon Beret, Rebel Generation) als nieuwe collectie (Name it) aan.