TRENDING: de HB-Classics flagstones

Ontdek de populaire selectie flagstones van HB-Classics!

Deze passen moeiteloos bij elke woningstijl, of het nu landelijk of modern is, voor buiten- of binnengebruik.

Bij HB-Classics zijn ze verkrijgbaar in diverse natuurlijke materialen zoals kwartsiet, zandsteen en kalksteen.

Kies uit een breed scala aan tinten en formaten, allemaal beschikbaar bij HB-Classics.

Dankzij onze directe import en eigen productie hebben we altijd alles op voorraad.

Anker

[]

Nieuw item

Romano Rosé

Ontdek de prachtige Romano Rosé flagstones met hun warme en mooie tinten. Deze hoogwaardige kwartsiet is een absolute topper in ons assortiment. Niet alleen geliefd vanwege de esthetiek, maar ook praktisch als stapstenen. Kies uit twee verschillende formaten, beide onmiddellijk beschikbaar.

Nieuw item

Romano Yellow

Verlang je naar een vleugje zuidelijke sfeer? Dan is onze Romano Yellow misschien wel iets voor jou, een prachtige kwartsiet van ongeëvenaarde kwaliteit. Laat je meevoeren naar de warme zuidelijke charme van Frankrijk. Beschikbaar in twee verschillende formaten binnen ons assortiment.

Anker

[]

Nieuw item

Romano Light

Onze Romano Light kwartsiet is één van onze ander toppers. Dankzij zijn neutrale kleur past deze perfect bij moderne projecten. Ook ideaal als stapstenen én makkelijk in onderhoud. Beschikbaar in twee verschillende formaten binnen ons assortiment.

Nieuw item

Natuurlei donkerbruin-roest

Ontdek onze betoverende leisteen, die direct een gevoel van verbondenheid met de natuur oproept. Deze leisteen is ook verkrijgbaar in grotere stenen, perfect voor het creëren van een natuurlijke uitstraling rondom vijvers of waterpartijen.

Anker

[]

Nieuw item

Tripolona sbm

Onze unieke tripolona SBM flagstone, een prachtige en serene kalksteen. Deze steen wordt vaak gekozen voor woningen die een voorkeur hebben voor aardetinten en waar rust centraal staat. Met een vaste dikte van 2, 3 of 4 cm is hij eenvoudig te verlijmen, en dus ook veelzijdig in gebruik.

Nieuw item

San Pietro di Silencio

Er is niets zo prachtig als een travertin flagstone. De ruwheid en texturen van deze tegel komen hier volledig tot uiting. Met zij vaste diktes is ook deze flagstone eenvoudig te verlijmen.

Anker

[]

Nieuw item

Moldavien Grey - Olive

Dit gesteente is een kwartsvariant, uiterst gemakkelijk in onderhoud en perfect geschikt voor uw tuin. Het past naadloos in elke tuinomgeving. Deze steen biedt zowel kwaliteit als betaalbaarheid en is verkrijgbaar in diverse formaten, inclusief grotere afmetingen. Bovendien is deze ook ideaal te gebruiken als stapsteen.

Nieuw item

Luette quartzite

De Luette quartzite voegt met zijn robuuste oppervlak een natuurlijke charme toe aan elke ruimte. Of het nu binnen of buiten is, deze veelzijdige steen voelt zich overal thuis. Beschikbaar in diverse formaten, inclusief grotere opties, en perfect geschikt als zowel binnen- als buitenmateriaal.

Anker

[]