De ultieme groene ervaring

Wat koop je tegenwoordig nog voor ‘nen euro’? Geen brood of een koffietje meer, maar gelukkig wel nog heel veel planten op onze outlet op vrijdag 23, zaterdag 24 & zondag 25 en maandag 26 februari 2024! Sommige dingen veranderen niet: er zijn nog zekerheden. De prijzen van de kweker, die blijven onveranderd. Jij komt bij ons nog steeds de beste planten scoren aan de laagste prijs.

Registratie

De vorige jaren hadden we lange wachtrijen. Daarom werken we met registratie en vragen we je altijd een tijdsslot te kiezen. Zo hoef jij niet te wachten én kan je rustig rondkijken. Voor de outlet eind februari, starten de inschrijvingen op 1 februari om 11u. Outlet volzet? Geen zorgen: check regelmatig de Eventbrite-pagina’s. Zodra iemand annuleert kan jij hun ticketje overnemen!

Alle info over wat je kan verwachten, kan je lezen op onze FAQ pagina.

We all ❤️ plants

Dit jaar verwelkomen we de eerste lentekriebels in een ware plant heaven. Van Slow and green living tot groene buitenbeentjes: ons aanbod, dat verandert wel. ’t Is beter dan ooit. We bieden zowel binnen- als buitenplanten als accessoires en potten aan.

Ons doel? Je laten genieten van huis en tuin. En dat gaat vlotter zonder gat in je bankrekening. Meer plant voor minder geld. Wij het aan-bod, jullie de aan-koop. Klinkt als een goede deal? Inschrijven maar!

Een fantastisch team

Bloemen Robberechts BV is een familiezaak, al 40 jaar een vaste waarde in de streek. We staan voor goed advies, kwaliteit en klantvriendelijkheid. Ook tijdens onze Outlet is dat onze focus. Je kan rekenen op een fantastisch en ervaren team voor advies.

 

Nieuws

Hier komen onze blog- en nieuwsberichten. #StayTuned

Vraag of opmerking?

Wij staan voor je klaar!

Ontdek onze winkel

Driesstraat 34
1861 Wolvertem (Meise)

Neem contact op

Frank@bloemenrobberechts.be

02/269.98.04

Snel een berichtje sturen