top of page

WELKOM

Over Moda-da-me

Mijn fashion-verhaal startte in 1997, toen ik voor Calahari het eerst meeging naar de Mipel in Milaan. Na een aantal jaren waarin ik een paar grote Italiaanse merken vertegenwoordigde was het tijd om mijn ervaring op een andere manier te gaan delen. Sinds 2021 is mijn droom werkelijkheid: mijn eigen agentschap !

Een klant is voor mij meer dan een nummer: een stevige en langdurige relatie staat voorop. Ik denk graag mee en mijn jarenlange ervaring in sales en trend-watching, maakt van Moda-da-me dé ideale partner voor zowel winkels als labels.

Met Moda-da-me presenteren we handtassencollecties en modeaccessoires in het high-end en luxe segment.
Onze pragmatische en marketinggerichte aanpak, stelt ons in staat om verschillende merken te introduceren. Hiervoor werken we graag met merken die heel verschillend zijn van elkaar en een sterke identiteit hebben.
We geloven graag dat we ons doel bereikt hebben met de volgende merken: Plinio Visona, Maison Pourchet, Cromia, IoeF bags, My Best Bag Firenze, Rehard, Abbacino en Kessler Gloves.

​

Team Moda-da-me

Onderscheid u als winkel met een unieke selectie handtassen

Van sobere elegantie tot in het oog springende details, statement kleuren en originele vormen: een mooie handtas zorgt in een handomdraai voor een chique look.
Sinds 1997 gaan wij voor uw boetiek, designwinkel of concept store op zoek naar onderscheidende merken als de finishing touch van uw aanbod.  

​

Zowel de Italiaanse merken BorboneseCromia, IoeFbags, Plinio Visona, Rehard, My best bag en Roberta Pieri als het Franse Maison Pourchet, het Spaanse Abbacino en het Duitse Kessler Gloves hebben een geheel eigen identiteit. En daar houden wij van.

Zaakvoerder Isabelle: “Een handtas is meer dan een functioneel item, het is een designobject en dé manier om uiting te geven aan uw persoonlijkheid.”

​

​

Persoonlijke service

Tijdens een één-op-één afspraak in onze showroom in Drongen doorlopen we samen de nieuwe collecties. Op basis van de komende trends, uw aanbod, visie en doelgroep stellen we een persoonlijke selectie samen. Daarnaast bieden wij u exclusiviteit per stad of regio zodat er in uw dichte nabijheid geen gelijkaardig aanbod ontstaat. 


Op basis van onze jarenlange verkoopervaring geven wij u steeds persoonlijke feedback die bijdraagt aan het commerciële succes van uw winkel of merk.

After every successful woman is fabulous handbag! (1).png
bottom of page