GEANNULEERD Boekenoutlet Turnhout met straffe kortingen!

Deze stockverkoop is spijtiggenoeg afgelopen. Klik hier om een overzicht van alle verkopen te krijgen. Hier kan je je inschrijven voor de nieuwsbrief. Zo mis je nooit nog een stockverkoop!

Data :
10 November 2009 van 9u tot 17u

Adres:   Toon op kaart
Wezenstraat 6
2300 Turnhout
Belgie
Routebeschrijving

Tel / Fax / Email / Website:
+32 15 71 56 50
www.boekhandelpardoes.be
Contacteer organisator

Deel deze verkoop met je vrienden:

Beschrijving

Doe koopjes tijdens de boekenoutlet in Futur in Turnhout (gratis toegang)! Kom snuisteren in het meterslange aanbod aan kinder- en jeugdboeken. Daarnaast zijn er o.a. ook strips, puzzels, en non-fictieboeken voor volwassenen te vinden (koken, reizen, geschiedenis). Geniet van straffe kortingen en wie koopt, gaat al zeker met één gratis boek naar huis!
Bovendien kunnen fans van Geronimo Stilton rekenen op een mooie 1+1 actie op het ruime assortiment. Stripverzamelaars kunnen hun collectie Kiekeboes en FC De Kampioenen aanvullen aan € 3 het stuk! De boekenmarkt wordt volledig coronaproof georganiseerd. We voorzien ruime gangen en voldoende plaats. We waken over een maximaal aantal personen op de beurs. We voorzien voldoende handgels en ontsmetten alle winkelmandjes. Mondmasker is verplicht vanaf 12 jaar. Betalen met Bancontact is mogelijk


Plan je route:

Meer Stockverkopen:

Ontvang alle stockverkopen
en sample sales in je mailbox: