Budgy

Openingsuren :
Maandag: 10u-18u
Dinsdag: 10u-18u
Woensdag: 10u-18u
Donderdag: 10u-18u
Vrijdag: 10u-18u
Zaterdag: 10u-16u

Adres:   Toon op kaart
Leuvensesteenweg 319
3200 Aarschot
Belgie
Routebeschrijving

Tel / Fax / Email / Website:
0491/370334
www.budgy.be
Contacteer deze winkel

Deel deze verkoop met je vrienden:

Beschrijving
Budgy staat voor de buddy of de vriend van uw budget.

Budgy heeft zijn eerste filiaal geopend in mei 2011 in het St Maartensdal, Rijdende Artillerielaan 1A te Leuven. Sedert 2 april 2012 is onze nieuwe vestiging geopend te Aarschot, Leuvensesteenweg 319. Budgy biedt topmerken tegen waanzinnig lage prijzen. Hoe kan dit?

Budgy is rechtstreeks verbonden aan een van de topafnemers van restpartijen van alle grote Europese producenten van was-, reinigingsmiddelen en cosmeticaproducten.

Deze partijen zijn interessante restanten van promoties of gewoon overproducties en goederen die de fabrikanten niet meer willen vermarkten wanneer een product vernieuwd werd. (het wast weer witter, het blond is nog blonder, de rimpeltjes verdwijnen nog meer, een nieuwe tennisster is geboren, ea)

Budgy was de eerste en voorlopig enige winkel in Leuven die deze producten kon aanbieden. Recentelijk werd een nieuwe vestiging in Aarschot geopend. Dit filiaal biedt ons de mogelijkheid om ons assortiment, service en continuiteit van ons aanbod nog te verbeteren. Budgy verkoopt rechtstreeks aan consument maar biedt ook een speciale service aan voor alle horeca en andere winkelzaken.

Grote merken aan bodemprijzen is ons motto!

Bij Budgy zal u dus Ariel, Axe, Diadermine, Dixan, Dove, Dreft, Fa, L'Oreal, Palmolive, Pampers, Persil, Soupline, Vanish etc. vinden tegen bodemprijzen. Ook professionele producten voor kapsalons zullen in de rekken staan: Bonacure, Igora, Indola, Joico, Osis, ...

Wordt Budgy de vriend van menig Hagelander? Zij kunnen zich alvast overtuigen door er eerstdaags een bezoek te brengen. Jan en Pieter zullen jullie graag verwelkomen

Tags:
Vlaams-Brabant outlet, outlet Aarschot


Meer foto's:Plan je route:Meer outlets:

Ontvang alle stockverkopen
en sample sales in je mailbox: