Shopping Event Essentiel | Tot -70%!

Dit event is afgelopen.

Volgend event is de meest recente aanmelding van deze organisator / locatie:


Data :


19 mei 2017 van 10u tot 20u
20 mei 2017 van 10u tot 18u
21 mei 2017 van 12u tot 18u

Adres:

  Toon op kaart
Gentsesteenweg 186
8530 Harelbeke
Belgie
Routebeschrijving

Tel / Email / Website:


www.shoppingeventvip.be

Deel deze verkoop met je vrienden:


Beschrijving


Fans van Essentiel, noteer 19, 20 en 21 mei 2017 alvast in jullie agenda! Op die dagen organiseren we weer een privé-verkoop van dit topmerk.

Essentiel kan gerust in één adem worden uitgesproken met 'succesverhaal'. Dit op en top Belgische merk zag het levenslicht reeds in 1999. Het merk dat ooit heel bescheiden begon met één enkele flagshipstore in Antwerpen, heeft op heden maar liefst 27 stores, ook buiten Europa. Eén van de waarden van Essentiel luidt als volgt: 'Keep it surprising: we stimulate exotic and wild ideas; our ambition is to make a difference'. Dat Essentiel doordrongen is van deze waarde bewijst het merk keer op keer met unieke, maar zeer draagbare collecties.

Shopping Event VIP nodigt je graag uit voor het Shopping Event van Essentiel met collecties voor mannen en vrouwen. Het event zal doorgaan in Harelbeke. Verwacht je aan een indrukwekkend arsenaal kleding en accessoires van één van de meest succesvolle Belgische kledingmerken. De collecties worden aangeboden aan zeer interessante prijzen! U zal er ook de mogelijkheid hebben om producten te kopen van KiWi, So Basic en Ray-Ban.

Ter plaatse zal je kunnen betalen met zowel Bancontact als cash. Ook om je wagen kwijt te geraken hoef je je geen zorgen te maken. Er is voldoende parking beschikbaar. Inschrijven voor dit evenement is verplicht, maar volledig gratis.

NA ELKE VERKOOPDAG WORDT DE STOCK WEER AANGEVULD


Merken:


×


Meer foto's:





Bekijk locatie op kaart:





Meer Stockverkopen:



Rapporteer probleem