Privé verkoop POMAX Home Collection

Deze stockverkoop is spijtiggenoeg afgelopen. Klik hier om een overzicht van alle verkopen te krijgen. Hier kan je je inschrijven voor de nieuwsbrief. Zo mis je nooit nog een stockverkoop!

Misschien interesseren de volgende stockverkopen die binnenkort plaatsvinden je wel:
Sample Sale JO&CO: data worden later beslist : Is in de buurt van de verlopen verkoop. (op 9,06km)

Data :
18 Mei 2019 van 10u tot 18u
19 Mei 2019 van 12u tot 17u

Adres:   Toon op kaart
Neerveld 9
2550 Kontich
Belgie
Routebeschrijving

Tel / Fax / Email / Website:
0475920123
www.shoppingeventvip.be
Contacteer organisator

Deel deze verkoop met je vrienden:

Beschrijving

Met trots nodigt Shopping Event VIP u uit op de privé verkoop Pomax Home Collection op 18 en 19 mei in Kontich. De Home Collectie met tafeldecoratie, textiel en meubelen zal u zeker bekoren!

Pomax is een merk dat zich tot een vaste speler op de internationale interieurmarkt heeft gevestigd. Het staat voor kwaliteitsvolle producten met een warme, gezellige uitstraling. Dit wordt bereikt door het gebruik van natuurlijke materialen. Ecologisch verantwoord ondernemen vormt een rode draad doorheen het hele beleid. Met Pomax vinden mensen een interieur dat hun identiteit verpersoonlijkt. Het gamma is breed, maar steeds trouw aan het typerende Pomax DNA dat zich in deze kernwoorden laat samenvatten: Beauty, Quality, Charm en Nature.

U kan hier betalen met cash en bancontact, en er is parking voorzien.

Om deel te nemen aan de Privé Verkoop POMAX Home Collection is een inschrijving (gratis) verplicht en geldig voor 2 personen via deze link: https://www.shoppingeventvip.be/events/pomax-home-collection-2/


Merken:
×Meer foto's:Plan je route:Meer Stockverkopen:

Ontvang alle stockverkopen
en sample sales in je mailbox: