River Woods X-MAS SPECIAL stockverkoop

Deze stockverkoop is spijtiggenoeg afgelopen. Klik hier om een overzicht van alle verkopen te krijgen. Hier kan je je inschrijven voor de nieuwsbrief. Zo mis je nooit nog een stockverkoop!

Data :
14 December 2019 van 10u tot 17u
15 December 2019 van 12u tot 17u

Adres:   Toon op kaart
Noorwegenstraat 17
9940 Evergem
Belgie
Routebeschrijving

Tel / Fax / Email / Website:
0475920123
www.shoppingeventvip.be
Contacteer organisator

Deel deze verkoop met je vrienden:

Beschrijving

Van harte welkom op 14 en 15 december op de River Woods X-MAS SPECIAL stockverkoop in Evergem. Geniet van nooit eerder geziene kortingen en neem je gratis kerstcadeau in ontvangst. Zet je nog snel in het nieuw voor de feestdagen!

Het van oorsprong Belgische River Woods is een authentiek en kwalitatief lifestyle merk voor de hele familie. Het merk is een reflectie van de waarden die het belangrijk vindt: vriendschap, familie en ‘joie de vivre’.

River Woods is tevens geïnspireerd door de authentieke Amerikaanse sportswear. Sinds het ontstaan van River Woods, in 1995, zien we deze invloed telkens terug in de collecties.

U zal de gelegenheid hebben uw favoriete River Woods outfit te shoppen aan uiterst interessante prijzen!

Betaling: Cash, Bancontact en Visa. Parking beschikbaar.

Inschrijven voor dit shopping event is verplicht, maar volledig gratis via deze link: https://www.shoppingeventvip.be/events/river-woods-x-mas-special/. Een uitnodiging is geldig voor twee personen en wordt na inschrijving onmiddellijk naar uw emailadres gestuurd.


Shop onderstaande merken NU bij deze online outlet winkel(s):

Merken:
×Meer foto's:Plan je route:Meer Stockverkopen:

Ontvang alle stockverkopen
en sample sales in je mailbox: