Stockverkoop Gigue, Terre Bleue en Zilton

Deze stockverkoop is spijtiggenoeg afgelopen. Klik hier om een overzicht van alle verkopen te krijgen. Hier kan je je inschrijven voor de nieuwsbrief. Zo mis je nooit nog een stockverkoop!

Misschien interesseren de volgende stockverkopen die binnenkort plaatsvinden je wel:
Privé verkoop Terre Bleue en Zilton : Zilton, Terre Bleue wordt hier ook verkocht. Verkoop wordt georganiseerd door hetzelfde bedrijf/organisatie.
Sample Sale BRAX : Verkoop wordt georganiseerd door hetzelfde bedrijf/organisatie.
Stockverkoop Bellerose: 1+1+1= -30% EXTRA KORTING! : Verkoop wordt georganiseerd door hetzelfde bedrijf/organisatie.
Totale uitverkoop Anze Boetiek wegens tijdelijke sluiting : Zilton, Terre Bleue wordt hier ook verkocht.
Stockverkoop merkkledij dames & heren herfst/winter : Zilton, Terre Bleue wordt hier ook verkocht.

Data :
11 Juni 2020 van 10u tot 18u
12 Juni 2020 van 14u tot 18u
13 Juni 2020 van 10u tot 16u
14 Juni 2020 van 12u tot 17u

Adres:   Toon op kaart
'S Gravendreef 24
9810 Eke-Nazareth
Belgie
Routebeschrijving

Tel / Fax / Email / Website:
0475920123
www.shoppingeventvip.be
Contacteer organisator

Deel deze verkoop met je vrienden:

Beschrijving

Shopping Event VIP heeft het genoegen je uit te nodigen op de Stockverkoop Gigue, Terre Bleue en Zilton op 11, 12, 13 en 14 juni in Eke-Nazareth.
Je vindt hier kledij voor dames en heren van Terre Bleue, dameskledij van Gigue en kwaliteitsbroeken voor mannen van het merk Zilton.
Alles aan uitzonderlijke kortingen!
Gigue is een Belgisch modemerk met een uitgesproken vrouwelijke toets. De collecties, die bekend staan om hun kleuren, prints en verfijnde details, bestaan uit pret-à-porter, schoenen en accessoires. De looks stralen spontane elegantie uit, hebben perfecte pasvormen en voelen buitengewoon aangenaam aan dankzij de hoogwaardige stoffen. Bij het ontwerpen van haar steeds hedendaags-chique collecties, laat Gigue designer Audrey Wyckmans zich graag inspireren door een casual stijl, interieurdesign, reizen en kunst.

De collecties van Terre Bleue zijn erg gevarieerd en afgestemd op de nieuwste trends. Al verandert natuurlijk niet alles wanneer de zomer of winter komt, want welk seizoen het ook is, de looks van Terre Bleue zijn steeds casual chic. Of je nu een outfit zoekt voor vrouwen of mannen, bij Terre Bleue is er keuze in overvloed!

Mooi meegenomen! Je vindt op deze verkoop ook kwaliteitsbroeken voor mannen terug van Zilton. Dit merk verbindt casual en strictly dressed in één collectie. Zilton brengt het ongedwongene en het stijlvolle samen in de vorm van verrassende, comfortabele broeken voor de veeleisende hedendaagse man. Meer info over dit merk vind je op hun website.
Alle veiligheidsmaatregelen werden genomen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Betaling Cash en Bancontact en er is parking voorzien.
Om deel te nemen aan de stockverkoop is een inschrijving (gratis) verplicht via deze link: https://www.shoppingeventvip.be/events/terre-bleue-zilton-gigue/


Merken:
×Meer foto's:Plan je route:Meer Stockverkopen:

Ontvang alle stockverkopen
en sample sales in je mailbox: