Privé verkoop Essentiel Antwerp

Deze stockverkoop is spijtiggenoeg afgelopen. Klik hier om een overzicht van alle verkopen te krijgen. Hier kan je je inschrijven voor de nieuwsbrief. Zo mis je nooit nog een stockverkoop!

Data :
3 Juli 2020 van 13u tot 20u
4 Juli 2020 van 10u tot 18u
5 Juli 2020 van 12u tot 18u

Adres:   Toon op kaart
Gentsesteenweg 186
8530 Harelbeke
Belgie
Routebeschrijving

Tel / Fax / Email / Website:
0475920123
www.shoppingeventvip.be
Contacteer organisator

Deel deze verkoop met je vrienden:

Beschrijving

Zorg dat je erbij bent op de privé verkoop Essentiel Antwerp op 3, 4 en 5 juli in Harelbeke. Je vindt er dames- en herenkledij en accessoires van deze topmerk aan uitzonderlijke kortingen.

Essentiel Antwerp kan gerust in één adem worden uitgesproken met ‘succesverhaal’. Dit op en top Belgische merk zag het levenslicht reeds in 1999.

Het merk dat ooit heel bescheiden begon met één enkele flagshipstore in Antwerpen, heeft op heden maar liefst 27 stores, ook buiten Europa.

Eén van de waarden van Essentiel luidt als volgt: ‘Keep it surprising: we stimulate exotic and wild ideas; our ambition is to make a difference‘. Dat Essentiel doordrongen is van deze waarde bewijst het merk keer op keer met unieke, maar zeer draagbare collecties.

Meer info over het merk

Je kan hier betalen met cash, visa en bancontact, en er is parking voorzien.

Om deel te nemen aan de privé verkoop is een inschrijving verplicht via deze link: https://www.shoppingeventvip.be/events/essentiel-antwerp/. Een uitnodiging is geldig voor 2 personen.


Shop onderstaande merken NU bij deze online outlet winkel(s):

Merken:
×Meer foto's:Plan je route:Meer Stockverkopen:

Ontvang alle stockverkopen
en sample sales in je mailbox: