River Woods - verlenging verkoopdagen!

Deze stockverkoop is spijtiggenoeg afgelopen. Klik hier om een overzicht van alle verkopen te krijgen. Hier kan je je inschrijven voor de nieuwsbrief. Zo mis je nooit nog een stockverkoop!

Misschien interesseren de volgende stockverkopen die binnenkort plaatsvinden je wel:
River Woods - Summer extra deals sale! : Riverwoods wordt hier ook verkocht. Verkoop wordt georganiseerd door hetzelfde bedrijf/organisatie. Is in de buurt van de verlopen verkoop. (op 0,43km)

Data :
van 29 Juni 2020 tot 18 Juli 2020
De deuren blijven geopend vanaf maandag 29 juni tot half juli op geselecteerde dagen, check het hier op de website: https://www.shoppingeventvip.be/events/river-woods-10/

Adres:   Toon op kaart
Noorwegenstraat 17
9940 Evergem
Belgie
Routebeschrijving

Tel / Fax / Email / Website:
0475920123
www.shoppingeventvip.be
Contacteer organisator

Deel deze verkoop met je vrienden:

Beschrijving

Goed nieuws! Om iedereen de kans te geven om in alle rust en met een veilig gevoel te komen shoppen, biedt Shopping Event VIP, in samenwerking met River Woods, jou de mogelijkheid om doorlopend de collecties te komen bekijken.

Welkom vanaf 29 juni tot en met 18 juli in Evergem voor kledij van topkwaliteit aan verminderde prijzen voor de hele familie.

Mis deze unieke kans niet en schrijf je in!

Betaling: cash, Bancontact en visa en er is parking voorzien.

Inschrijven voor dit shopping event is verplicht, maar volledig gratis via deze link: https://www.shoppingeventvip.be/events/river-woods-10/


Shop onderstaande merken NU bij deze online outlet winkel(s):

Merken:
×Meer foto's:Plan je route:Meer Stockverkopen:

Ontvang alle stockverkopen
en sample sales in je mailbox: