Mediamarkt Solden

Dit event is afgelopen.

Via deze link krijg je een overzicht van alle lopende stock- en sample sales.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je mist nooit nog een stockverkoop zoals deze.

Inschrijven is gratis en in elke mail die we sturen staat een link waar je je mee kan afmelden moest je dit wensen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf up-to-date! Email: Naam:

Data :


van 4 januari 2024 tot 31 januari 2024

Adres:


Online

Tel / Email / Website:


www.stockverkoopadressen.com

Deel deze verkoop met je vrienden:


Beschrijving


Duik het nieuwe jaar in met de wintersolden bij MediaMarkt! Van 3 tot 31 januari 2024 kun je profiteren van onweerstaanbare aanbiedingen in al de categorieën, van huishoudapparaten tot computers en multimedia. Deze speciaal geselecteerde deals zijn een must-have tijdens deze campagne.

SHOP VIA DEZE LINK!

Bereid je voor op een grondige lenteschoonmaak met een selectie stofzuigers, vaatwassers en wasmachines. Vereenvoudig je dagelijkse routine met hoogwaardige, gebruiksvriendelijke apparaten voor een zacht prijsje. Of je nu een passie hebt voor koken of van plan bent je dieet te veranderen, ontdek airfryers en keukentools die onmisbaar zijn. Koffieliefhebbers worden verwend met een selectie koffiemachines. Verken ook je favoriete keukenapparatuur en transformeer jezelf tot de onbetwiste chef in je keuken.

Bespaar op elektronica tijdens de wintersolden! Of je nu op zoek bent naar een nieuwe smartphone, tablet, tv of laptop met geavanceerde functies voor de beste prijs, deze promoties mag je niet missen.

Ga je sporten? Maak je trainingssessies leuker met deze wearables, zoals smartwatches, activity trackers, draadloze koptelefoons of oortjes. Profiteer daarnaast van geweldige promoties op videogames, waaronder PS5-games, Xbox Series X & S-games, Nintendo Switch-games en pc-games. Bij MediaMarkt vind je alles wat je nodig hebt om zowel jong als oud te vermaken.

SHOP VIA DEZE LINK!





Meer Stockverkopen:



Rapporteer probleem