Nieuw binnen Tommy Hilfiger, scapa, CKS, Lofff + gratis verzending!!!

Deze stockverkoop is spijtiggenoeg afgelopen. Klik hier om een overzicht van alle verkopen te krijgen. Hier kan je je inschrijven voor de nieuwsbrief. Zo mis je nooit nog een stockverkoop!

Misschien interesseren de volgende stockverkopen die binnenkort plaatsvinden je wel:
Online stockverkoop Repelsteeltje : Verkoop wordt georganiseerd door hetzelfde bedrijf/organisatie.
GEANNULEERD -- Men Summer Stocksale Concept Vanden Avenne : Verkoop wordt georganiseerd door hetzelfde bedrijf/organisatie.
Stockverkoop Outlet Brands : Verkoop wordt georganiseerd door hetzelfde bedrijf/organisatie.
Ambyana stockverkoop : Verkoop wordt georganiseerd door hetzelfde bedrijf/organisatie.
Lenteverkoop Brands Only Harelbeke : Tommy Hilfiger wordt hier ook verkocht.

Data :
15 December 2010
31 December 2010

Adres:
Belgie

Tel / Fax / Email / Website:
050/674220
www.xandeeshop.be
Contacteer organisator

Deel deze verkoop met je vrienden:

Beschrijving
De site is aangevuld met de merken zoals Tommy Hilfiger, Scapa, Gaastra, Armani, CKS, Doerak, .. We hebben ook nog winterjassen toegevoegd van Esprit, Rags Industry en Rags for Girls. Er werd een lange koude winter voorspeld, we zullen de jassen dus nog een tijdje nodig hebben. Er werd dan ook nog een mooie collectie van Lofff toegevoegd. Voor de kenners, het is allemaal uit de Lofff Arctica (2009-2010). Voor de niet kenners, Lofff heeft zeer mooie kwaliteit en een heel speciale, frisse collectie voor meisjes die van zwierrokjes houden en van veel franjes. Dit alles biedt the Xandeeshop aan zeer mooie prijsjes! Bovenop de lage prijs is er nu ook nog een gratis verzending van uw pakketjes tot 31/12/2010!!! Uw kerstgeschenken worden dus gratis thuisgeleverd! Als dat geen mooi kadootje is dat de Xandeeshop u biedt! Voor de klanten uit Nederland is de verzendkost 4,50€ ipv 9€!!! Alles aan -60% van de originele winkelprijs of nog lager in prijs, en op=op Komt u liever eens bij ons de kleding bekijken of passen, geen enkel probleem, maak gerust een afspraak! De Xandeeshop heeft nu ook een facebookpagina, sluit u aan en wordt als eerste op de hoogte gehouden van de nieuwe akties en collecties. tot binnenkort! aktie geldig tot 31/12/2010

Shop onderstaande merken NU bij deze online outlet winkel(s):

Merken:
×
Meer Stockverkopen:

Ontvang alle stockverkopen
en sample sales in je mailbox: