Exclusieve merkenverkoop Vis Ta Vie

Deze stockverkoop is spijtiggenoeg afgelopen. Klik hier om een overzicht van alle verkopen te krijgen. Hier kan je je inschrijven voor de nieuwsbrief. Zo mis je nooit nog een stockverkoop!

Misschien interesseren de volgende stockverkopen die binnenkort plaatsvinden je wel:
Actie Concept Fashion Store Outlet Hofstade: 1+1 Gratis : Guess, CKS, Geisha, Scotch & Soda, Tommy Hilfiger, k-design wordt hier ook verkocht.
Actie Concept Fashion Store Outlet Oudenaarde: 1+1 Gratis : Guess, CKS, Geisha, Scotch & Soda, Tommy Hilfiger, k-design wordt hier ook verkocht.
Actie Concept Fashion Store Outlet Eeklo: 1+1 Gratis : Guess, CKS, Geisha, Scotch & Soda, Tommy Hilfiger, k-design wordt hier ook verkocht.
OUTLETVERKOOP KINDERKLEDING 0-16 jaar : Armani, Liu Jo, Pauline B, CKS wordt hier ook verkocht.
Kleding-outlet Dames & Heren Luxemerken : Gant, Scotch & Soda wordt hier ook verkocht.

Data :
van 10 September 2015 tot 28 September 2015

Adres:   Toon op kaart
Vis ta vie
Ruisstraat 226
9140 Tielrode
Belgie
Routebeschrijving

Tel / Fax / Email / Website:
03 766 31 77
03 777 93 43
www.vistavie.be
Contacteer organisator

Beschrijving
Het is weer zover: van 10 september tot en met 28 september gooit Vis Ta Vie zijn deuren open en vind je in het mooie huiselijke pand in Tielrode luxemerken met mooie kortingen! Al tien jaar knipt Vis Ta Vie in het prijskaartje van de nieuwe collectie. Niet alleen dames, maar ook heren vinden hier hun gading.

U kan een in een totale oppervlakte van 1.000 m² een ruim aanbod aan merkkledij voor dames, heren terug vinden. Wij bieden u nieuwe collecties aan van topmerken aan verlaagde prijzen en u vindt er eveneens een ruime keuze aan accessoires zoals juwelen, schoenen en handtassen. Wij hebben ook een aanbod van voorgaande collecties aan gehalveerde prijzen. Na het winkelen kan u genieten van een lekkere koffie in onze gezellige cafetaria. Vier maal per jaar organiseren wij een exclusieve seizoensverkoop. Tijdens deze verkopen heeft u een ruime keuze in ons aanbod van 20.000 stuks merkkleding. Deze verkopen zijn enkel op uitnodiging. Indien u graag een uitnodiging van onze privé-verkopen wenst te ontvangen kan u zich hiervoor altijd inschrijven, ofwel via onze website, ofwel aan het onthaal in de winkel. Wij hopen u van harte te mogen verwelkomen op één van onze volgende verkopen. U bent uiteraard altijd welkom ook zonder uitnodiging.

Merken:


Deel deze verkoop met je vrienden:


Meer foto's:Plan je route:Meer Stockverkopen:

Ontvang alle stockverkopen
en sample sales in je mailbox: