Stockverkoop Zelfbouwmarkt:

Dit event is afgelopen.

Via deze link krijg je een overzicht van alle lopende stock- en sample sales.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je mist nooit nog een stockverkoop zoals deze.

Inschrijven is gratis en in elke mail die we sturen staat een link waar je je mee kan afmelden moest je dit wensen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf up-to-date! Email: Naam:

Data :


30 april 2016 van 9u tot 18u
1 mei 2016 van 9u tot 18u

Adres:

  Toon op kaart
Ring West 11
9400 Ninove
Belgie
Routebeschrijving

Tel / Email / Website:


054 33 08 11
www.zelfbouwmarkt.be

Deel deze verkoop met je vrienden:


Beschrijving


Stockverkoop op zaterdag 30 april & zondag 1 mei. Tijdens dat weekend kan je genieten van extra straffe promoties tijdens onze jaarlijkse stockverkoop.

Wat is er te doen? Kortingen, kortingen en nog eens kortingen, maar nog véél meer dan dat! Tijdens de stockverkoop kan je genieten van kortingen tussen 30 - 70% op tal van artikelen uit alle assortimenten. Badkamermeubels, douchecabines, tegels, laminaat, parket, keukens, deuren, ramen, verf, behang, raamdecoratie, trappen, poorten, verlichting en véél meer aan knotsgekke liquidatieprijzen.

 

Andere activiteiten: Zoekwedstrijd: "zoek de 7 Zelfbouwmarkt-stempels" Zelfbouwmarkt, dat is 7 speciaalzaken onder één dak! Het doel is dat je doorheen de 7 afdelingen binnen de showroom van elke afdeling een sterverzamelt. Je zal dus in elke afdeling op zoek dienen te gaan naar deze sterren waarvoor je dan een stempel krijgt. Als je de 7 sterren gevonden hebt dan ontvangt u een mooi Zelfbouwmarktgeschenk. Het deelnameformulier vind je aan de ingang waar u ook wat extra uitleg kan krijgen, indien nodig! Sfeer & Decoratie bij Zelfbouwmarkt - Kortingsactie van -50% op sfeer & deco-artikelen in stockverkoop, zowel in het magazijn als in de showroom. - Geschenkje van Pomax bij aankoop van minimaal € 50 aan Pomax artikelen. Vrijblijvend kleuradvies Ben je uitgekeken op de kleuren in je woning en wil je uw interieur in een nieuw kleurtje steken? Kleuren kiezen is niet altijd even eenvoudig. Kom daarom tijdens het stockverkoop weekend even langs, onze verschillende professionele kleuradviseurs hebben vrijblijvend heel wat tips voor jou.

 

Zaterdag 30 april: van 9u tot 18u Zondag 1 mei: van 9u tot 18u Kookdemo Ben je een ramp in de keuken of ben je enorm gepassioneerd door koken? Op zaterdag 30 april komt chef Peter Balcaen het beste van zichzelf geven tijdens een kookworkshop, en dit in een prachtig uitgeruste Zelfbouwmarktkeuken met energiezuinige Siemens apparaten. Van harte welkom om de verschillende Zelfbouwmarkt keukenlijnen, met scherpe promoties, te komen ontdekkeen, en om te proeven van de kookkunsten van onze demochef! Zaterdag 30 april: van 13u tot 17u Culligan demo Veel kalk in het water? Dan loont het zeker de moeite om een waterverzachter te overwegen. Het beschermt niet alleen je leidingen, maar het bespaart ook enorm veel op je verbruik van energie en detergenten. De terugverdientijd is dus relatief kort! Naast deze economische voordelen is er ook het gezondheidsvoordeel, want "onthard water" is véél gezonder en zorgt voor een strakkere huid! Een professionele plaatser komt bij je thuis langs en installeert alles snel voor jou. Proef aan de ingang ook een glaasje water van de waterkoeler, aangesloten op het waterleidingsnet, maar met de smaak vanbronwater! De adviseur ter plaatse legt u graag de werking & alle andere voordelen uit van deze apparaten.

Zaterdag 30 april: van 10u tot 17u Zondag 1 mei: van 10u tot 17u Kids Corner Voor alle kinderen zijn er GRATIS heliumballonnen ter beschikking! In bijna alle afdelingen staan er tekentafeltjes waar de "kids" zich naar hartelust creatief kunnen uitleven op kleurpapier. Waar gaat de stockverkoop door? In onze toonzaal (Ring West 11, Ninove), maar ook in ons afhaalmagazijn (Nederwijk - Oost 273, Ninove) Wanneer? Zaterdag 30 april & zondag 1 mei! De winkel is telkens open van 9 tot 18 uur. De winkel is dus uitzonderlijk open op zondag 1 mei, van harte welkom!



Meer foto's:





Bekijk locatie op kaart:





Meer Stockverkopen:



Rapporteer probleem