Shopping event Essentiel - Extra Days

Deze stockverkoop is spijtiggenoeg afgelopen. Klik hier om een overzicht van alle verkopen te krijgen. Hier kan je je inschrijven voor de nieuwsbrief. Zo mis je nooit nog een stockverkoop!

Data :
3 Juni 2016 van 14u tot 20u
4 Juni 2016 van 10u tot 18u
5 Juni 2016 van 12u tot 16u

Adres:   Toon op kaart
Ruisstraat 226
9140 Tielrode
Belgie
Routebeschrijving

Tel / Fax / Email / Website:
www.shoppingeventvip.be

Deel deze verkoop met je vrienden:

Beschrijving

Goed nieuws voor alle Essentiel-fans! Na de verkoop in Harelbeke in mei, organiseren we een tweede verkoop van Essentiel op 3, 4 en 5 juni 2016, ditmaal in TEMSE!

 

Essentiel kan gerust in één adem worden uitgesproken met ‘succesverhaal’. Dit op en top Belgische merk zag het levenslicht reeds in 1999. Het merk dat ooit heel bescheiden begon met één enkele flagshipstore in Antwerpen, heeft op heden maar liefst 27 stores, ook buiten Europa. Eén van de waarden van Essentiel luidt als volgt: ‘Keep it surprising: we stimulate exotic and wild ideas; our ambition is to make a difference‘. Dat Essentiel doordrongen is van deze waarde bewijst het merk keer op keer met unieke, maar zeer draagbare collecties.

 

Shopping Event VIP nodigt je graag uit voor het Shopping Event van Essentiel met collecties voor mannen en vrouwen. Het event zal doorgaan in TEMSE. Verwacht je aan een indrukwekkend arsenaal kleding en accessoires van één van de meest succesvolle Belgische kledingmerken. De collecties worden aangeboden aan zeer interessante prijzen! Ter plaatse zal je kunnen betalen met zowel Bancontact als cash. Ook om je wagen kwijt te geraken hoef je je geen zorgen te maken. Er is voldoende parking beschikbaar! Mis dit shopping event niet! Wij verwachten jou op 3, 4 en 5 juni 2016 in Temse en wensen je alvast veel shopplezier!

Volledige adres: Ruisstraat 226, 9140 Tielrode (Temse). Volg de borden van winkel ‘Vis ta Vie’.

Schrijf je hier in!


Shop onderstaande merken NU bij deze online outlet winkel(s):

Merken:
×Plan je route:

Meer Stockverkopen:

Ontvang alle stockverkopen
en sample sales in je mailbox: