Shopping event Scapa Sports

Deze stockverkoop is spijtiggenoeg afgelopen. Klik hier om een overzicht van alle verkopen te krijgen. Hier kan je je inschrijven voor de nieuwsbrief. Zo mis je nooit nog een stockverkoop!

Data :
11 Juni 2016 van 10u tot 20u
13 Juni 2016 van 14u tot 20u
14 Juni 2016 van 16u tot 20u

Adres:   Toon op kaart
Industriezone 6C
9770 Kruishoutem
Belgie
Routebeschrijving

Tel / Fax / Email / Website:
www.shoppingeventvip.be

Deel deze verkoop met je vrienden:

Beschrijving

Shopping Event VIP heeft het genoegen u de privéverkoop van het kwaliteitsmerk SCAPA Sports te kunnen presenteren. SCAPA is een Belgisch merk dat staat voor superieure kwaliteit, elegante en trendy mode, geïnspireerd door traditionele familiale waarden, natuurlijke materialen en warme kleurencombinaties. Dit topmerk streeft ernaar om uit te blinken in klantenservice, keuze van producten en materialen en de SCAPA World levensstijl te introduceren in het dagdagelijkse leven.

 

Tegelijkertijd houden we op dezelfde locatie een verkoop van het sportschoenenmerk CONVERSE. U zal er 2000 paar schoenen van Converse kunnen terugvinden!

 

Profiteer van kortingen tot -70% op dit merk, op onze volgende privé verkoop in Kruishoutem (bij Bleckmann) op 11, 13 & 14 juni 2016.

Inschrijven is verplicht, maar volledig gratis. Ter plaatse kan je cash en met Bancontact betalen. Er is voldoende parkeerplaats aanwezig!


Shop onderstaande merken NU bij deze online outlet winkel(s):

Merken:
×Meer foto's:Plan je route:Meer Stockverkopen:

Ontvang alle stockverkopen
en sample sales in je mailbox: