Shopping Event Essentiel | Tot -70% korting

Deze stockverkoop is spijtiggenoeg afgelopen. Klik hier om een overzicht van alle verkopen te krijgen. Hier kan je je inschrijven voor de nieuwsbrief. Zo mis je nooit nog een stockverkoop!

Misschien interesseren de volgende stockverkopen die binnenkort plaatsvinden je wel:
Mayerline stockverkoop : Is in de buurt van de verlopen verkoop. (op 4,83km)
GANNULEERD -- Uitverkoop juwelier Martens Sint-Niklaas : Is in de buurt van de verlopen verkoop. (op 4,66km)

Data :
7 December 2016 van 14u tot 20u
8 December 2016 van 12u tot 18u
10 December 2016 van 10u tot 17u

Adres:   Toon op kaart
Ruisstraat 226
9140 Tielrode
Belgie
Routebeschrijving

Tel / Fax / Email / Website:
www.shoppingeventvip.be

Deel deze verkoop met je vrienden:

Beschrijving

Goed nieuws voor alle Essentiel-fans! We zijn verheugd dat we u opnieuw een privé-verkoop van dit topmerk kunnen aanbieden. Essentiel kan gerust in één adem worden uitgesproken met ‘succesverhaal’. Dit op en top Belgische merk zag het levenslicht reeds in 1999. Het merk dat ooit heel bescheiden begon met één enkele flagship store in Antwerpen, heeft op heden maar liefst 27 stores, ook buiten Europa. Eén van de waarden van Essentiel luidt als volgt: ‘Keep it surprising: we stimulate exotic and wild ideas; our ambition is to make a difference‘. Dat Essentiel doordrongen is van deze waarde bewijst het merk keer op keer met unieke, maar zeer draagbare collecties.

Shopping Event VIP nodigt je graag uit voor het Shopping Event van Essentiel met collecties voor mannen en vrouwen. Het event zal doorgaan in Temse. Verwacht je aan een indrukwekkend arsenaal kleding en accessoires van één van de meest succesvolle Belgische kledingmerken. De collecties worden aangeboden aan zeer interessante prijzen! Ter plaatse zal je kunnen betalen met zowel Bancontact als cash. Ook om je wagen kwijt te geraken hoef je je geen zorgen te maken. Er is voldoende parking beschikbaar! Mis dit shopping event niet! Wij verwachten jou op 7, 8 en 10 december 2016 in Temse. Inschrijven voor deze stockverkoop is verplicht, maar helemaal gratis. Na inschrijving ontvang je een persoonlijke uitnodiging in jouw mailbox, die geldig is voor twee personen.

Volledige adres: Ruisstraat 226, 9140 Tielrode (Temse). Volg de borden van winkel ‘Vis ta Vie’.


Shop onderstaande merken NU bij deze online outlet winkel(s):

Merken:
×Plan je route:

Meer Stockverkopen:

Ontvang alle stockverkopen
en sample sales in je mailbox: