Shopping Event Essentiel Extra Days | Tot -70% korting

Deze stockverkoop is spijtiggenoeg afgelopen. Klik hier om een overzicht van alle verkopen te krijgen. Hier kan je je inschrijven voor de nieuwsbrief. Zo mis je nooit nog een stockverkoop!

Misschien interesseren de volgende stockverkopen die binnenkort plaatsvinden je wel:
GEANNULEERD -- Men Summer Stocksale Concept Vanden Avenne : Is in de buurt van de verlopen verkoop. (op 7,96km)
Ambyana stockverkoop : Is in de buurt van de verlopen verkoop. (op 6,4km)
Lenteverkoop Brands Only Harelbeke : Is in de buurt van de verlopen verkoop. (op 0,03km)

Data :
15 December 2016 van 10u tot 18u
16 December 2016 van 10u tot 18u30
17 December 2016 van 10u tot 18u

Adres:   Toon op kaart
Gentsesteenweg 186
8530 Harelbeke
Belgie
Routebeschrijving

Tel / Fax / Email / Website:
www.shoppingeventvip.be

Deel deze verkoop met je vrienden:

Beschrijving

Nog meer goed nieuws voor alle Essentiel-fans! Na de succesverkoop in Temse presenteren we u een nieuwe verkoop in Harelbeke! Laatste kans om uw garderobe aan te vullen voor de feesten! Opgelet: deze verkoop vindt plaats in Harelbeke en niet in Temse!

Essentiel kan gerust in één adem worden uitgesproken met ‘succesverhaal’. Dit op en top Belgische merk zag het levenslicht reeds in 1999. Het merk dat ooit heel bescheiden begon met één enkele flagshipstore in Antwerpen, heeft op heden maar liefst 27 stores, ook buiten Europa. Eén van de waarden van Essentiel luidt als volgt: ‘Keep it surprising: we stimulate exotic and wild ideas; our ambition is to make a difference‘. Dat Essentiel doordrongen is van deze waarde bewijst het merk keer op keer met unieke, maar zeer draagbare collecties.

Shopping Event VIP nodigt je graag uit voor het Shopping Event van Essentiel met collecties voor mannen en vrouwen. Het event zal doorgaan in Harelbeke. Verwacht je aan een indrukwekkend arsenaal kleding en accessoires van één van de meest succesvolle Belgische kledingmerken. De collecties worden aangeboden aan zeer interessante prijzen! Ter plaatse zal je kunnen betalen met zowel Bancontact als cash. Ook om je wagen kwijt te geraken hoef je je geen zorgen te maken. Er is voldoende parking beschikbaar! Inschrijven is verplicht, maar volledig gratis.

Mis dit shopping event niet! Wij verwachten jou op 15, 16 en 17 december in Harelbeke en wensen je alvast veel shopplezier!

NA ELKE VERKOOPDAG WORDT DE STOCK WEER AANGEVULD


Merken:
×Plan je route:

Meer Stockverkopen:

Ontvang alle stockverkopen
en sample sales in je mailbox: