Stockverkoop kinderkledij en schoentjes

Deze stockverkoop is spijtiggenoeg afgelopen. Klik hier om een overzicht van alle verkopen te krijgen. Hier kan je je inschrijven voor de nieuwsbrief. Zo mis je nooit nog een stockverkoop!

Misschien interesseren de volgende stockverkopen die binnenkort plaatsvinden je wel:
Stockverkoop Workshop : Verkoop wordt georganiseerd door hetzelfde bedrijf/organisatie.
Stockverkoop Amberhoeve shop : Verkoop wordt georganiseerd door hetzelfde bedrijf/organisatie.
Fred de la Bretoniere & Shabbies Amsterdam pop-up stock sale : Verkoop wordt georganiseerd door hetzelfde bedrijf/organisatie.
Stockverkoop Goethals Juweliers : Verkoop wordt georganiseerd door hetzelfde bedrijf/organisatie.

Data :
11 Juni 2017 van 13u tot 16u


Adres:   Toon op kaart
Zaal Jack-Op
Amerstraat 1
3118 Werchter
Belgie
Routebeschrijving

Tel / Fax / Email / Website:
www.facebook.com

Beschrijving

Pepatino (kinderkleertjes) en Soremi (kinderschoenen) slaan voor één keer de handen in elkaar én komen met hun reuze stockverkoop naar het Leuvense, op populaire vraag. 

Je vindt ons op zondag 11/6 met zomer- en winterstock in zaal Jack-op in Werchter, tussen 13 en 16u (zodat je eerst nog voluit papa kan vieren). Denk aan shortjes, tanktopjes, jurken, T-shirts, sweaters en zelfs winterjassen aan serieuze korting... maar ook aan sandalen, sneakers en veel meer! Kortingen tussen 40 en 70%: onze Aalsterse fans weten het al: het loont de moeite!

Gratis ingang. Bancontact en Visa aanwezig, cash betaling mogelijk. Geen shiften, het zou alleen leuk zijn om je hier op dit facebook event aanwezig te zetten, zodat wij wat kunnen inschatten met hoeveel jullie zouden zijn.

Kindjes en buggy's welkom maar de ervaring leert ons dat het vaak een drukke bedoening is, die niet zo heel kindvriendelijk is (en dus zeggen we dat liever eerlijk).


Deel deze verkoop met je vrienden:


Plan je route:

Meer Stockverkopen:

Ontvang alle stockverkopen
en sample sales in je mailbox: