Mooiloop stockverkoop

Dit event is afgelopen.

Via deze link krijg je een overzicht van alle lopende stock- en sample sales.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je mist nooit nog een stockverkoop zoals deze.

Inschrijven is gratis en in elke mail die we sturen staat een link waar je je mee kan afmelden moest je dit wensen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf up-to-date! Email: Naam:

Data :


1 mei 2018 van 11u tot 18u30
2 mei 2018 van 11u tot 18u30
3 mei 2018 van 11u tot 18u30
4 mei 2018 van 11u tot 18u30
5 mei 2018 van 11u tot 18u30
6 mei 2018 van 11u tot 18u30

Adres:

  Toon op kaart
Eiermarkt 21 - 23
2000 Antwerpen
Belgie
Routebeschrijving

Tel / Email / Website:


32477724333

Deel deze verkoop met je vrienden:


Beschrijving


Stockverkoop van Mooiloop zomer en winter stock en stoffen! HEEL VEEL PRACHTIGE STOFFEN, zoals zijde, brokaat, wol effen en bedrukt met de mooiloop prints. Cash Only

Samen met Mooiloop op hetzelfde adres en datum zal de stockverkoop van XSO, Annette Goertz en CHarlotte Pringels doorgaan.


Het Duitse Annette Görtz label heeft een welbepaalde kijk op hedendaagse mode en ontwerp voor vrouwen die volledig tot haar recht komt in de uitvoering van complementerende contrasten dewelke als een rode draad doorheen elke collectie lopen. De voorliefde van deze ontwerpster voor lederen en ruwere coatings wordt, wederom in sterk contrast, aangevuld met een passie voor het mixen en matchen van luxueuze materialen zoals superzachte wol en zijde. De Görtz vrouw weet wat ze wil en wat ze draagt; ze is een vrouw die zich graag laat verwennen door de weelderige tactiliteit van de multi-layered Görtz stijl. Een air van nonchalance gecombineerd met een tijdloze puurheid: het Annette Görtz label straalt persoonlijkheid uit!

Charlotte Pringels is een Belgisch modelabel dat staat voor elegante vrouwenkleding vanaf maat 34 tot 46. De kledingstukken die wij maken kunnen omschreven worden als puur en elegant, met oog voor traditie, kwaliteitsvolle materialen en afwerkingen. Wij verkopen stock uit onze voorgaande collecties alsook kwaliteitsvolle designerstoffen. Betalen kan met Bancontact en cash.


Merken:


Annette Goertz, Mooiloop, XSO
×


Meer foto's:





Bekijk locatie op kaart:





Meer Stockverkopen:



Rapporteer probleem