Privé verkoop Olivier Strelli - Pianori - Les Cordes

Dit event is afgelopen.

Via deze link krijg je een overzicht van alle lopende stock- en sample sales.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je mist nooit nog een stockverkoop zoals deze.

Inschrijven is gratis en in elke mail die we sturen staat een link waar je je mee kan afmelden moest je dit wensen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf up-to-date! Email: Naam:

Data :


24 april 2019 van 12u tot 20u
26 april 2019 van 11u tot 19u
27 april 2019 van 10u tot 17u

Adres:

  Toon op kaart
Leopoldlaan 2 laan 10D
9100 Sint-Niklaas
Belgie
Routebeschrijving

Tel / Email / Website:


0475920123
www.shoppingeventvip.be

Deel deze verkoop met je vrienden:


Beschrijving


Shopping Event VIP nodigt u graag uit op de privé verkoop van de mannencollectie Olivier Strelli, de damescollectie van nieuwkomer Pianori en de juwelen Les Cordes. Die zal plaatshebben op 24, 26 en 27 april in Sint-Niklaas. Nieuwe kledij en accessoires van topmerken aan sterk verlaagde prijzen!

Olivier Strelli is een Belgisch modehuis dat in 1974 werd opgestart. De lancering van de mannencollectie betekent een geslaagde comeback met flagship stores in onder andere Brussel en Gent.

De sportieve en elegante damescollectie van Pianori is het verhaal van de zussen Florence en Véronique Mergeay. 18 jaar geleden richtten zij Pianori op. De collectie laat zich samenvatten in 6 kernwoorden: de zachte prijzen, kwaliteit, exclusiviteit, fijne materialen, elegantie en tenslotte: identiteit. Een unieke kans om met dit merk, dat zich richt tot vrouwen tussen 25 en 65 jaar, te ontdekken!

Les Cordes is een Belgisch verhaal en vindt zijn oorsprong in 2001. Vandaag is Les Cordes uitgegroeid tot een volwaardig merk met een collectie van meer dan 100 verschillende modellen, verkocht in ongeveer 150 winkels in België. De huidige collecties richten zich naast de dames ook tot de kinderen en worden tweemaal per jaar vernieuwd. Les Cordes biedt een gevarieerde collectie handgemaakte juwelen aan, exclusief, origineel, betaalbaar en bovenal van goede kwaliteit.

U kan hier betalen met cash en bancontact, en er is parking (betalend, bij Vis Ta Vie) voorzien.

Om deel te nemen aan de Privé Verkoop Olivier Strelli – Pianori – Les Cordes is een inschrijving (gratis) verplicht via de website: www.shoppingeventvip.be


Merken:


×


Meer foto's:





Bekijk locatie op kaart:





Meer Stockverkopen:



Rapporteer probleem