DIRECTE FABRIEKSVERKOOP STOCK DESIGNMEUBELEN BEURS- EN TOONZAALMODELLEN, PROTOTYPES, ...

Dit event is afgelopen.

Volgend event is de meest recente aanmelding van deze organisator / locatie:


Data :
3 mei 2019 van 10u tot 18u30
4 mei 2019 van 10u tot 17u
5 mei 2019 van 10u tot 17u

Adres:   Toon op kaart
Werkhuizenstraat 15
8870 Izegem
Belgie
Routebeschrijving

Tel / Fax / Email / Website:
+3251331530
www.durlet.com
Contacteer organisator

Deel deze verkoop met je vrienden:

Beschrijving

De Belgische meubelfabrikant Durlet combineert al meer dan vijftig jaar lang topkwaliteit met design waarvoor het beroep doet op internationaal gerenommeerde ontwerpers.
Ongetwijfeld een aanwinst voor ieders interieur. Wilt u graag een van hun kwaliteitsmeubels in huis halen maar niet de volle pot betalen? Welnu, de Westvlaamse fabrikant van design (zit)meubelen organiseert van vrijdag 3 tot en met zondag 5 mei haar jaarlijks éénmalige fabrieksverkoop in haar gebouwen te Izegem.
Al wie op zoek is naar nieuwe sofa’s, ligbank- of hoekcombinaties, bijzetfauteuils, relaxfauteuils, stoelen, tafels en salontafels heeft de kans om uitzonderlijk direct bij de fabrikant aan voordelige condities (tot meer dan 50% korting) een exemplaar op de kop te tikken.
Een brede variatie aan diverse modellen in stof en in leer die gemaakt werden voor presentaties op beurzen of in showrooms worden aangeboden.
Durlet organiseert dit slechts één keer per jaar om haar stock op te ruimen, dus de snelle beslissers hebben meest kans en op is op.


Merken:
Durlet
×


Bekijk locatie op kaart:

Meer Stockverkopen:

Rapporteer probleem

Ontvang alle stockverkopen
en sample sales in je mailbox: