Schoenen Stockverkoop HUSH PUPPIES, LE ROUTARD EN SWEET LEMON

Deze stockverkoop is spijtiggenoeg afgelopen. Klik hier om een overzicht van alle verkopen te krijgen. Hier kan je je inschrijven voor de nieuwsbrief. Zo mis je nooit nog een stockverkoop!

Data :
7 Juni 2019 van 12u tot 19u
8 Juni 2019 van 10u tot 17u
9 Juni 2019 van 12u tot 17u

Adres:   Toon op kaart
Leopoldlaan 2 laan 10D
9100 Sint-Niklaas
Belgie
Routebeschrijving

Tel / Fax / Email / Website:
0475920123
www.shoppingeventvip.be
Contacteer organisator

Deel deze verkoop met je vrienden:

Beschrijving

Shopping Event VIP nodigt U uit bop de schoenen privé verkoop van de merken Hush Puppies, Le Routard en Sweet Lemon, voor dames en heren op 7, 8 en 9 juni in Sint-Niklaas (bij Vis Ta Vie). Profiteer van grote kortingen op nieuwe kwaliteitsschoenen!
Op deze verkoop vind je een breed assortiment aan schoenenmerken voor mannen en vrouwen:

Het Amerikaanse Hush Puppies staat voor een collectie van lichte en comfortabele schoenen. Moderne vrijetijdsschoenen nodig? Reserveer dan snel je plaats op deze verkoop.
Le Routard schoenen zijn comfortabel, stijlvol en zijn geschikt voor wandelingen. Bij de collectie zult u niet alleen schoenen, maar ook betaalbare en comfortabele sandalen en slippers vinden.
Een gedurfde combinatie van Belgisch design en Italiaanse expertise, dat zijn de schoenen van Sweet Lemon. Soft en pittig tegelijk dus, en omdat ze de modetrends op de voet volgen ben je zeker van dé perfecte schoen voor al jouw outfits.
U kan hier betalen met cash, visa en bancontact, en er is parking (betalend, bij Vis Ta Vie) voorzien.

Om deel te nemen aan de stockverkoop is een inschrijvi g verplicht (gratis) en geldig voor 2 personen via de website: www.shoppingeventvip.be


Shop onderstaande merken NU bij deze online outlet winkel(s):

Merken:
×Meer foto's:Plan je route:Meer Stockverkopen:

Ontvang alle stockverkopen
en sample sales in je mailbox: