SUMMER DEAL privé verkoop

Deze stockverkoop is spijtiggenoeg afgelopen. Klik hier om een overzicht van alle verkopen te krijgen. Hier kan je je inschrijven voor de nieuwsbrief. Zo mis je nooit nog een stockverkoop!

Misschien interesseren de volgende stockverkopen die binnenkort plaatsvinden je wel:
Stockverkoop Brax, Pianori, Let & Her, Osaka : Brax wordt hier ook verkocht. Verkoop wordt georganiseerd door hetzelfde bedrijf/organisatie. Verkoop is op dezelfde locatie
Stockverkoop Bellerose : Verkoop wordt georganiseerd door hetzelfde bedrijf/organisatie. Verkoop is op dezelfde locatie
Privé verkoop River Woods : Riverwoods wordt hier ook verkocht. Verkoop wordt georganiseerd door hetzelfde bedrijf/organisatie.
Privé verkoop GIGUE : Verkoop wordt georganiseerd door hetzelfde bedrijf/organisatie.
Kleding Outlet Beurs Roeselare 2019 : Riverwoods, Brax wordt hier ook verkocht.

Data :
19 Juni 2019 van 14u tot 20u
21 Juni 2019 van 14u tot 19u
22 Juni 2019 van 10u tot 17u


Adres:   Toon op kaart
COURTENSSTRAAT 1
8791 Beveren-Leie
Belgie
Routebeschrijving

Tel / Fax / Email / Website:
0475920123
www.shoppingeventvip.be
Contacteer organisator

Beschrijving

Liefhebbers van Xandres, River Woods, Essentiel, Red&Blu (kids), Brax,… Schrijf je nu in op de SUMMER DEAL privé verkoop die zal plaatsvinden op 19, 21 en 22 juni in Beveren-Leie (bij Bleckmann), met kledij en accessoires voor de hele familie. Alle topmerken onder één dak aan nog lagere prijzen dan gewoonlijk!

Op 19, 21 en 22 juni is Beveren-Leie the place to be voor liefhebbers van topkledij en uitzonderlijk lage prijzen. Shopping Event VIP organiseert voor de eerste maal een grootse SUMMER DEAL privé verkoop in de enorme showroom van Bleckmann. Je vindt hier kledij en accessoires van verschillende kwaliteitsmerken voor de hele familie. Vergeet het lange slenteren door drukke winkelstraten, bij Shopping Event VIP vind je alle merken onder één dak én bovendien aan nooit geziene kortingen! Wat heb je meer nodig om te beginnen dromen van een stijlvolle zomervakantie?

Je kan hier betalen met cash, bancontact en visa, en er is parking voorzien.

Om deel te nemen aan de privé verkoop is een inschrijving (gratis) verplicht en geldig voor 2 personen via deze link: https://www.shoppingeventvip.be/events/summer-deal/


Merken:


Deel deze verkoop met je vrienden:


Plan je route:

Meer Stockverkopen:

Ontvang alle stockverkopen
en sample sales in je mailbox: