Mega Outlet Beurs - Grand Depot Outlet Mechelen

Deze stockverkoop is spijtiggenoeg afgelopen. Klik hier om een overzicht van alle verkopen te krijgen. Hier kan je je inschrijven voor de nieuwsbrief. Zo mis je nooit nog een stockverkoop!

Data :
6 December 2019 van 15u tot 21u
7 December 2019 van 11u tot 18u
8 December 2019 van 11u tot 18u

Adres:   Toon op kaart
Plattebeekstraat 1
2800 Mechelen
Belgie
Routebeschrijving

Tel / Fax / Email / Website:
0496361551
www.megaoutletbeurs.be
Contacteer organisator

Deel deze verkoop met je vrienden:

Beschrijving

Jouw eindejaarsaankopen tegen zeer voordelige prijzen? Dat kan op de Mega Outlet Beurs op 6/7/8 december in de Nekkerhal te Mechelen! :-)

Een nieuwe outfit, cadeautjes, een nieuw juweel, speelgoed, huishoudproducten, boeken, klein meubilair, leuke spulletjes voor je huis, lingerie, kaarsen, puzzels, verzorgingsproducten en nog zoveel meer kan je vinden op deze beurs.

En dat uiteraard tegen fantastische prijzen met korting tot meer dan 75%.

Momenteel zijn al meer dan 20 deelnemers geregistreerd (een record!) en er komen er nog aan, dus hou Facebook in de gaten voor alle informatie over alle exposanten!

TOPTIP: via een wedstrijd gaan we uiteraard weer gratis tickets uitdelen, maar dit keer niet enkel tickets maar ook bonnen met extra kortingen of gewoon zelf gratis shoppingtegoed bij de deelnemer. Een kortingsbon van 50% op de inkomprijs van 4 euro zetten we ook nog op Facebook. Niet te missen dus. Geen fortuinen uitgeven aan de feestdagen? Shop je outfit en cadeaus op de Mega Outlet Beurs in Mechelen! :-)


Shop gelijkaardige producten NU bij deze online outlet winkel(s):


Meer foto's:Plan je route:Meer Stockverkopen:

Ontvang alle stockverkopen
en sample sales in je mailbox: