Shopping Event VIP Winter Deal

Deze stockverkoop is spijtiggenoeg afgelopen. Klik hier om een overzicht van alle verkopen te krijgen. Hier kan je je inschrijven voor de nieuwsbrief. Zo mis je nooit nog een stockverkoop!

Misschien interesseren de volgende stockverkopen die binnenkort plaatsvinden je wel:
Essentiel Antwerp – Extra days : Verkoop wordt georganiseerd door hetzelfde bedrijf/organisatie.
River Woods - verlenging verkoopdagen! : Verkoop wordt georganiseerd door hetzelfde bedrijf/organisatie.
Totale Uitverkoop Enfant Terrible Kinderschoenen en Kledij Kuurne : Is in de buurt van de verlopen verkoop. (op 7,8km)
Kortingen tot -40% bovenop onze scherpe outletprijzen!! : Is in de buurt van de verlopen verkoop. (op 6,09km)

Data :
23 November 2019 van 10u tot 17u
24 November 2019 van 12u tot 17u

Adres:   Toon op kaart
Courtensstraat 1
8791 Beveren-Leie
Belgie
Routebeschrijving

Tel / Fax / Email / Website:
0475920123
www.shoppingeventvip.be
Contacteer organisator

Deel deze verkoop met je vrienden:

Beschrijving

Shopping Event VIP nodigt U uit op de WINTER DEAL privé verkoop van Terre Bleue, Red&Blu, Brax, Black and Gold, Miracles (kids collection), Sevenoneseven, Frenchy (kids) en State of Art (kids) op 23 en 24 november in Beveren-Leie (bij Bleckmann). Schrijf je nu gratis in!

De collecties van Terre Bleue zijn erg gevarieerd en afgestemd op de nieuwste trends. Al verandert natuurlijk niet alles wanneer de zomer of winter komt, want welk seizoen het ook is, de looks van Terre Bleue zijn steeds casual chic.
Meer over dit merk

Het Belgische Red&Blu is een klassiek en modieus merk voor jongens tussen 4 en 16 jaar. De combinatie van kwaliteit en een gedetailleerde afwerking zorgen voor het lange termijn succes van dit merk. Na meer dan 3 decennia heeft Red&Blu zijn plaats verzekerd als prestigieuze speler op de markt van feestelijke jongenskleding.
http://www.redblu.com

Het Duitse kledingmerk Brax is onder andere gekend om zijn perfect zittende broeken. Van spijkerbroeken in verschillende wassingen tot chino’s in trendy kleuren, de dames- en herenmode van Brax staat al jarenlang garant voor de hoogste kwaliteit, betrouwbaarheid en een perfecte pasvorm. ‘Feel good’ is dan ook hun motto.
https://www.brax.com

Black and Gold omarmt passie. Dit weerspiegelt zich niet alleen in de kleding en accessoires voor dames en heren, maar ook in de hand-crafting. Met aandacht voor detail, de superieure kwaliteit en geweldige pasvorm van de kleding en accessoires, kan je jezelf uitdrukken in comfort en vertrouwen.
https://www.blackandgoldofficial.com

Naast bovenstaande merken vindt u op deze verkoop nog kledij van Miracles (kids), Sevenoneseven, Frenchy (kids) en State of Art.

U kan hier betalen met cash, bancontact en visa, en er is parking voorzien.

Om deel te nemen aan de Winter Deal privé verkoop is een inschrijving (gratis) verplicht via deze link: https://www.shoppingeventvip.be/events/winter-deal-terre-bleue-redblu-brax-black-and-gold/. een inschrijving is geldig voor 2 personen.


Shop onderstaande merken NU bij deze online outlet winkel(s):

Merken:
×
Black & Gold, Brax, Frenchy, Miracles, Red & Blu, State of Art (Kids), Terre Bleue, sevenosevenMeer foto's:Plan je route:Meer Stockverkopen:

Ontvang alle stockverkopen
en sample sales in je mailbox: