Shopping Event VIP Winter Deal

Dit event is afgelopen.

Via deze link krijg je een overzicht van alle lopende stock- en sample sales.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je mist nooit nog een stockverkoop zoals deze.

Inschrijven is gratis en in elke mail die we sturen staat een link waar je je mee kan afmelden moest je dit wensen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf up-to-date! Email: Naam:

Data :


23 november 2019 van 10u tot 17u
24 november 2019 van 12u tot 17u

Adres:

  Toon op kaart
Courtensstraat 1
8791 Beveren-Leie
Belgie
Routebeschrijving

Tel / Email / Website:


0475920123
www.shoppingeventvip.be

Deel deze verkoop met je vrienden:


Beschrijving


Shopping Event VIP nodigt U uit op de WINTER DEAL privé verkoop van Terre Bleue, Red&Blu, Brax, Black and Gold, Miracles (kids collection), Sevenoneseven, Frenchy (kids) en State of Art (kids) op 23 en 24 november in Beveren-Leie (bij Bleckmann). Schrijf je nu gratis in!

De collecties van Terre Bleue zijn erg gevarieerd en afgestemd op de nieuwste trends. Al verandert natuurlijk niet alles wanneer de zomer of winter komt, want welk seizoen het ook is, de looks van Terre Bleue zijn steeds casual chic.
Meer over dit merk

Het Belgische Red&Blu is een klassiek en modieus merk voor jongens tussen 4 en 16 jaar. De combinatie van kwaliteit en een gedetailleerde afwerking zorgen voor het lange termijn succes van dit merk. Na meer dan 3 decennia heeft Red&Blu zijn plaats verzekerd als prestigieuze speler op de markt van feestelijke jongenskleding.
https://www.redblu.com

Het Duitse kledingmerk Brax is onder andere gekend om zijn perfect zittende broeken. Van spijkerbroeken in verschillende wassingen tot chino’s in trendy kleuren, de dames- en herenmode van Brax staat al jarenlang garant voor de hoogste kwaliteit, betrouwbaarheid en een perfecte pasvorm. ‘Feel good’ is dan ook hun motto.
https://www.brax.com

Black and Gold omarmt passie. Dit weerspiegelt zich niet alleen in de kleding en accessoires voor dames en heren, maar ook in de hand-crafting. Met aandacht voor detail, de superieure kwaliteit en geweldige pasvorm van de kleding en accessoires, kan je jezelf uitdrukken in comfort en vertrouwen.
https://www.blackandgoldofficial.com

Naast bovenstaande merken vindt u op deze verkoop nog kledij van Miracles (kids), Sevenoneseven, Frenchy (kids) en State of Art.

U kan hier betalen met cash, bancontact en visa, en er is parking voorzien.

Om deel te nemen aan de Winter Deal privé verkoop is een inschrijving (gratis) verplicht via deze link: https://www.shoppingeventvip.be/events/winter-deal-terre-bleue-redblu-brax-black-and-gold/. een inschrijving is geldig voor 2 personen.


Merken:


Red & BluTerre BleueBraxsevenosevenFrenchyMiraclesState of Art (Kids)Black & Gold

Tags:


West-Vlaanderen stockverkopen


Meer foto's:

Bekijk locatie op kaart:

Meer Stockverkopen:Rapporteer probleem