Stockverkoop van Sweet Lemon, Hush Puppies, Les Cordes en Pianori

Deze stockverkoop is spijtiggenoeg afgelopen. Klik hier om een overzicht van alle verkopen te krijgen. Hier kan je je inschrijven voor de nieuwsbrief. Zo mis je nooit nog een stockverkoop!

Misschien interesseren de volgende stockverkopen die binnenkort plaatsvinden je wel:
Privé verkoop Essentiel Antwerp : Verkoop wordt georganiseerd door hetzelfde bedrijf/organisatie. Verkoop is op dezelfde locatie
Mayerline - uitverkoop : Verkoop wordt georganiseerd door hetzelfde bedrijf/organisatie. Verkoop is op dezelfde locatie
Stockverkoop Gigue, Terre Bleue, Zilton en andere merken – Extra days : Verkoop wordt georganiseerd door hetzelfde bedrijf/organisatie.
River Woods - verlenging verkoopdagen! : Verkoop wordt georganiseerd door hetzelfde bedrijf/organisatie.
Stockverkoop engeltjes&bengeltjes : Is in de buurt van de verlopen verkoop. (op 5,63km)

Data :
29 November 2019 van 12u tot 18u
30 November 2019 van 10u tot 18u
1 December 2019 van 12u tot 18u

Adres:   Toon op kaart
Gentsesteenweg 186
8530 Harelbeke
Belgie
Routebeschrijving

Tel / Fax / Email / Website:
0475920123
www.shoppingeventvip.be
Contacteer organisator

Deel deze verkoop met je vrienden:

Beschrijving

Shopping Event VIP nodigt U op de stockverkoop van Sweet Lemon, Hush Puppies, Les Cordes en Pianori op 29 en 30 november en 1 december in Harelbeke.

Schoenen voor dames en heren, juwelen en kledij voor dames

Op deze verkoop vind je een breed assortiment aan schoenenmerken voor mannen en vrouwen. Het Amerikaanse Hush Puppies staat voor een collectie van lichte en comfortabele schoenen. Een gedurfde combinatie van Belgisch design en Italiaanse expertise, dat zijn de schoenen van Sweet Lemon. Soft en pittig tegelijk dus, en omdat ze de modetrends op de voet volgen ben je zeker van dé perfecte schoen voor al jouw outfits.

Heb je bovendien nood aan betaalbare en stijlvolle accessoires om je outfit te pimpen? Dan zit je hier goed. Les Cordes is een Belgisch verhaal en vindt zijn oorsprong in 2001. Het eenvoudige concept van Anouche en Anthony De Vroey, broer en zus met een passie voor juwelen, was meteen een schot in de roos in de juwelensector.

De sportieve en elegante damescollectie van Pianori is het verhaal van de zussen Florence en Véronique Mergeay. 18 jaar geleden richtten zij Pianori op, genoemd naar hun moeder. Vandaag is hun kledij enkel te verkrijgen via privé verkopen. De collectie laat zich samenvatten in 6 kernwoorden: de zachte prijzen, kwaliteit, exclusiviteit, fijne materialen, elegantie en tenslotte: identiteit. Een unieke kans om met dit merk, dat zich richt tot vrouwen tussen 25 en 65 jaar, te ontdekken!

Je vindt hier ook de damescollectie van Mayerline terug.

U kan hier betalen met cash, visa en Bancontact, en er is parking voorzien.

Om deel te nemen aan de stockverkoop is een inschrijving (gratis) verplicht via deze link: https://www.shoppingeventvip.be/events/sweet-lemon-hush-puppies-les-cordes-en-pianori/. Een uitnodiging is geldig voor 2 personen.


Shop onderstaande merken NU bij deze online outlet winkel(s):

Merken:
×Meer foto's:Plan je route:Meer Stockverkopen:

Ontvang alle stockverkopen
en sample sales in je mailbox: