Stockverkoop Liu Jo, Havaianas en Pianori

Deze stockverkoop is spijtiggenoeg afgelopen. Klik hier om een overzicht van alle verkopen te krijgen. Hier kan je je inschrijven voor de nieuwsbrief. Zo mis je nooit nog een stockverkoop!

Misschien interesseren de volgende stockverkopen die binnenkort plaatsvinden je wel:

Data :
19 Juni 2020 van 14u tot 20u
20 Juni 2020 van 10u tot 18u
21 Juni 2020 van 12u tot 17u

Adres:   Toon op kaart
Leopold 2 Laan 10 D
9100 Sint-Niklaas
Belgie
Routebeschrijving

Tel / Fax / Email / Website:
0475920123
www.shoppingeventvip.be
Contacteer organisator

Deel deze verkoop met je vrienden:

Beschrijving

Welkom op 19, 20 en 21 juni in Sint-Niklaas op de volgende stockverkoop van Shopping Event VIP, waar je zowel kwaliteitskledij van Liu Jo en Pianori, als de iconische slippers van het merk Havaianas terugvindt.

Profiteer van kortingen tot -70% op deze kwaliteitsartikelen!

Het exclusieve Italiaanse modemerk Liu Jo is in de jaren ’90 opgericht door de broers Marchi in Carpi, Italië. Het merk groeide al snel uit en vond haar weg in de modewereld. Internationaal is het merk een groot succes. Liu Jo heeft u een heel ruim aanbod aan dameskleding en -accessoires te bieden, en een prachtige collectie voor meisjes!

De sportieve en elegante damescollectie van Pianori is het verhaal van de zussen Florence en Véronique Mergeay. 18 jaar geleden richtten zij Pianori op, genoemd naar hun moeder. Vandaag is hun kledij enkel te verkrijgen via privé verkopen. De collectie laat zich samenvatten in 6 kernwoorden: de zachte prijzen, kwaliteit, exclusiviteit, fijne materialen, elegantie en tenslotte: identiteit. Een unieke kans om met dit merk, dat zich richt tot vrouwen tussen 25 en 65 jaar, te ontdekken!

Wie is er niet bekend met de vrolijk gekleurde rubberen teenslippers van Havaianas! Hello summer!

U kan hier betalen met cash en bancontact, en er is parking (betalend, bij Vis Ta Vie) voorzien.

Om deel te nemen aan de stockverkoop is een inschrijving (gratis) verplicht via deze link: https://www.shoppingeventvip.be/events/liu-jo-pianori-havaianas/

Alle veiligheidsmaatregelen werden genomen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Draag bij voorkeur een mondmasker.


Shop onderstaande merken NU bij deze online outlet winkel(s):

Merken:
×
Havaianas, Liu Jo, PianoriMeer foto's:Plan je route:Meer Stockverkopen:

Ontvang alle stockverkopen
en sample sales in je mailbox: