Xandres, Xandres Gold en Xandres Studio – Extra Days

Deze stockverkoop is spijtiggenoeg afgelopen. Klik hier om een overzicht van alle verkopen te krijgen. Hier kan je je inschrijven voor de nieuwsbrief. Zo mis je nooit nog een stockverkoop!

Misschien interesseren de volgende stockverkopen die binnenkort plaatsvinden je wel:
River Woods Uitverkoop : Verkoop wordt georganiseerd door hetzelfde bedrijf/organisatie. Is in de buurt van de verlopen verkoop. (op 9,92km)
ONLINE sale Essentiel Antwerp : Verkoop wordt georganiseerd door hetzelfde bedrijf/organisatie.
ZEB For Stars fabrieksverkoop : Is in de buurt van de verlopen verkoop. (op 3,18km)

Data :
2 Oktober 2020 van 13u tot 19u
3 Oktober 2020 van 10u tot 15u

Adres:   Toon op kaart
Nijverheidstraat 20
9070 Destelbergen
Belgie
Routebeschrijving

Tel / Fax / Email / Website:
+32 460 20 20 58
www.shoppingeventvip.be
Contacteer organisator

Deel deze verkoop met je vrienden:

Beschrijving

Xandres, Xandres Gold en Xandres Studio – Extra Days

Niet op de vorige Xandres privéverkoop geraakt? Welkom op de EXTRA DAYS op 2 en 3 oktober in Destelbergen. Dameskledij van topkwaliteit aan grote kortingen!

Xandres biedt naast de basiscollectie ook nog de Xandres GOLD (het vroegere Xandres xline) aan voor een maatje meer, en Xandres Studio, hun edgy sublabel.

Betaling: Cash, Bancontact en Visa. Parking beschikbaar.

Om deel te nemen aan de Xandres, Xandres Gold en Xandres Studio – Extra Days, is een inschrijving (gratis) verplicht via deze link: https://www.shoppingeventvip.be/events/xandres-xandres-gold-en-xandres-studio-extra-days-2/. Een uitnodiging is geldig voor 2 personen.

CORONAMAATREGELEN: Alle veiligheidsmaatregelen werden genomen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. We verwelkomen je graag met maximum 2 personen per gezin (inclusief kinderen en baby’s). Om de 1,5m afstandsregel te kunnen handhaven laten we een beperkt aantal personen per uur toe. Bedankt om rekening te houden met het tijdstip van je inschrijving. Draag een gezichtsmasker. Bij het binnenkomen vragen we je je handen te ontsmetten, er is ontsmettingsalcohol voorzien.


Merken:
×
Xandres, Xandres Gold, Xandres StudioMeer foto's:Plan je route:Meer Stockverkopen:

Ontvang alle stockverkopen
en sample sales in je mailbox: