Boekenoutlet Oosterzele met straffe kortingen!

Deze stockverkoop is spijtiggenoeg afgelopen. Klik hier om een overzicht van alle verkopen te krijgen. Hier kan je je inschrijven voor de nieuwsbrief. Zo mis je nooit nog een stockverkoop!

Data :
30 Oktober 2020 van 10u tot 20u
31 Oktober 2020 van 10u tot 20u
1 November 2020 van 10u tot 18u

Adres:   Toon op kaart
Lange Ambachtstraat 42
9860 Oosterzele
Belgie
Routebeschrijving

Tel / Fax / Email / Website:
+32 15 71 56 50
www.boekhandelpardoes.be
Contacteer organisator

Deel deze verkoop met je vrienden:

Beschrijving

Doe koopjes tijdens de boekenoutlet in den Amb8 in Oosterzele (gratis toegang)! Kom snuisteren in het meterslange aanbod aan kinder- en jeugdboeken. Daarnaast zijn er o.a. ook strips, puzzels, en non-fictieboeken voor volwassenen te vinden (koken, reizen, geschiedenis).

 

Geniet van straffe kortingen en wie koopt, gaat al zeker met één gratis boek naar huis! Bovendien kunnen fans van Geronimo Stilton rekenen op een mooie 1+1 actie op het ruime assortiment. Stripverzamelaars kunnen hun collectie Kiekeboes, FC De Kampioenen, ... aanvullen aan € 3 het stuk!

 

De boekenmarkt wordt volledig coronaproof georganiseerd. We voorzien ruime gangen en voldoende plaats. We waken over een maximaal aantal personen op de beurs. We voorzien voldoende handgels en ontsmetten alle winkelmandjes. Mondmasker is verplicht vanaf 12 jaar.

Betalen met Bancontact is mogelijk.Plan je route:

Meer Stockverkopen:

Ontvang alle stockverkopen
en sample sales in je mailbox: