Privé verkoop Terre Bleue en Zilton

Deze stockverkoop is afgelopen. Via deze link krijg je een overzicht van alle lopende stock- en sample sales.
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief . Zo mis je nooit nog een stockverkoop!

Data :
29 oktober 2020 van 14u tot 19u
30 oktober 2020 van 11u tot 18u
31 oktober 2020 van 10u tot 16u

Adres:   Toon op kaart
Gentsesteenweg 186
8530 Harelbeke
Belgie
Routebeschrijving

Tel / Fax / Email / Website:
+32 460 20 20 58
www.shoppingeventvip.be
Contacteer organisator

Deel deze verkoop met je vrienden:

Beschrijving

Kom naar de privé verkoop van kwaliteitskledij voor heren van Terre Bleue en Zilton op 29, 30 en 31 oktober in Eke-Nazareth en geniet van grote kortingen. Je vindt er ook de damescollectie van Terre Bleue terug.

Zilton: Je vindt op deze verkoop kwaliteitsbroeken voor mannen terug van Zilton. Dit merk verbindt casual en strictly dressed in één collectie. Zilton brengt het ongedwongene en het stijlvolle samen in de vorm van verrassende, comfortabele broeken voor de veeleisende hedendaagse man.

Terre Bleue: De collecties van Terre Bleue zijn enorm gevarieerd en volgen steeds de nieuwste trends. Keuze in overvloed! Ben je ook fan van dit topmerk? Aarzel dan niet langer en schrijf je in!

Je kan hier betalen met cash, bancontact en visa, en er is parking voorzien.

Om deel te nemen aan de Privé verkoop Terre Bleue en Zilton is een inschrijving (gratis) verplicht via deze link: https://www.shoppingeventvip.be/events/terre-bleue-en-zilton/. een inschrijving is geldig voor 2 personen.

CORONAMAATREGELEN: Alle veiligheidsmaatregelen werden genomen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. We verwelkomen je graag met maximum 2 personen per gezin (inclusief kinderen en baby’s). Om de 1,5m afstandsregel te kunnen handhaven laten we een beperkt aantal personen per uur toe. Bedankt om rekening te houden met het tijdstip van je inschrijving. Draag een gezichtsmasker. Bij het binnenkomen vragen we je je handen te ontsmetten, er is ontsmettingsalcohol voorzien.


Merken:
Terre Bleue, Zilton
×


Meer foto's:Bekijk locatie op kaart:Meer Stockverkopen:

Ontvang alle stockverkopen
en sample sales in je mailbox: