Stockverkoop Bellerose: 1+1+1= -30% EXTRA KORTING!

Deze stockverkoop is afgelopen. Via deze link krijg je een overzicht van alle lopende stock- en sample sales.
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief . Zo mis je nooit nog een stockverkoop!

Data :
31 oktober 2020 van 10u tot 18u
1 november 2020 van 12u tot 17u

Adres:   Toon op kaart
Courtensstraat 1
8791 Beveren-Leie
Belgie
Routebeschrijving

Tel / Fax / Email / Website:
+32 460 20 20 58
www.shoppingeventvip.be
Contacteer organisator

Deel deze verkoop met je vrienden:

Beschrijving

Schrijf je snel in op de Stockverkoop van Bellerose en geniet van -30% extra korting bij aankoop vanaf 3 stuks op de reeds verlaagde prijs !

De Shopping Event VIP team verwacht jou op 31 oktober en 1 november in Beveren-Leie.

Dit Belgische merk Bellerose is eerst en vooral een levenswijze met authentieke waarden voor heel het gezin. Haar collecties zijn beïnvloed door de dynamische businesswereld gecombineerd met een ontspannen stijl. Bellerose ontwerpt kleding voor de hele familie, die weet hoe traditie en authenticiteit gecombineerd moeten worden.

Ook Brax op deze verkoop: Je vindt hier ook de collectie terug van Brax. Het volstaat om je op één van de verkopen in te schrijven om toegang te hebben tot beide merken.

Betaling: cash, Bancontact en Visa en parking beschikbaar.

Om deel te nemen aan de stockverkoop van Bellerose is een inschrijving (gratis) verplicht via deze link: https://www.shoppingeventvip.be/events/bellerose-5/. Verder is een uitnodiging geldig voor 2 personen.

CORONAMAATREGELEN: Alle veiligheidsmaatregelen werden genomen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. We verwelkomen je graag met maximum 2 personen per gezin (inclusief kinderen en baby’s). Om de 1,5m afstandsregel te kunnen handhaven laten we een beperkt aantal personen per uur toe. Bedankt om rekening te houden met het tijdstip van je inschrijving. Draag een gezichtsmasker. Bij het binnenkomen vragen we je je handen te ontsmetten, er is ontsmettingsalcohol voorzien.


Merken:

×


Meer foto's:Bekijk locatie op kaart:Meer Stockverkopen:

Ontvang alle stockverkopen
en sample sales in je mailbox: