Sample Sale BRAX

Deze stockverkoop is afgelopen. Via deze link krijg je een overzicht van alle lopende stock- en sample sales.
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief . Zo mis je nooit nog een stockverkoop!

Data :
31 oktober 2020 van 10u tot 18u
1 november 2020 van 12u tot 17u

Adres:   Toon op kaart
Courtensstraat 1
8791 Beveren-Leie
Belgie
Routebeschrijving

Tel / Fax / Email / Website:
0460202058
www.shoppingeventvip.be
Contacteer organisator

Deel deze verkoop met je vrienden:

Beschrijving

Van harte welkom op de Samples Sale van topmerk Brax voor feelgood kledij voor dames en heren op 31 oktober en 1 november in Beveren-Leie.

Collectiestukken, beperkte stock!

Over het merk: Het Duitse kledingmerk Brax is onder andere gekend om zijn perfect zittende broeken. Van spijkerbroeken in verschillende wassingen tot chino’s in trendy kleuren, de dames- en herenmode van Brax staat al jarenlang garant voor de hoogste kwaliteit, betrouwbaarheid en een perfecte pasvorm. ‘Feel good’ is dan ook hun motto. Naast broeken is er ook ruime keuze aan jurken, rokken, vesten, blouses, jassen, hemden en veel meer. Kom dit hippe merk ontdekken op onze verkoop!

Ook Bellerose: Je vindt hier ook de collectie terug van Bellerose, met enorme promoties! Het volstaat om je op één van de verkopen in te schrijven om toegang te hebben tot beide merken.

Je kan hier betalen met cash en bancontact, en er is parking voorzien.

Om deel te nemen aan de Brax sample sale is een inschrijving (gratis) verplicht via deze link: https://www.shoppingeventvip.be/events/brax/. Een uitnodiging is geldig voor 2 personen.

CORONAMAATREGELEN: Alle veiligheidsmaatregelen werden genomen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. We verwelkomen je graag met maximum 2 personen per gezin (inclusief kinderen en baby’s). Om de 1,5m afstandsregel te kunnen handhaven laten we een beperkt aantal personen per uur toe. Bedankt om rekening te houden met het tijdstip van je inschrijving. Draag een gezichtsmasker. Bij het binnenkomen vragen we je je handen te ontsmetten, er is ontsmettingsalcohol voorzien.


Merken:

×


Meer foto's:Bekijk locatie op kaart:Meer Stockverkopen:

Ontvang alle stockverkopen
en sample sales in je mailbox: