Design Oostende stockverkoop

Dit event is afgelopen.

Via deze link krijg je een overzicht van alle lopende stock- en sample sales.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je mist nooit nog een stockverkoop zoals deze.

Inschrijven is gratis en in elke mail die we sturen staat een link waar je je mee kan afmelden moest je dit wensen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf up-to-date! Email: Naam:

Data :


28 juni 2024 van 10u tot 17u
29 juni 2024 van 10u tot 17u

Adres:

  Toon op kaart
Ostend Stores Businesspark, Unit G6
Biekorfstraat
8400 Oostende
Belgie
Routebeschrijving

Deel deze verkoop met je vrienden:


Beschrijving


Stockverkoop georganiseerd door Design Oostende van meubelen en deco zoals stoelen, zetels,tafels, lampen en meer van designer merken aan een zacht prijsje.


Tags:


designer stockverkopenstockverkoop meubelenstockverkopen in West-Vlaanderenstockverkopen in Oostende

Bekijk locatie op kaart:
Vorige verkopen :

maart 2023

Design Oostende Stocksale

4 maart 2023 van 10u tot 18u
Biekorfstraat Unit G6
8400 Oostende
Belgie
Merken: &Tradition, B&B Italia, Baobab, Cassina, Edra, Flos, Knoll, Maxalto, Onno, Vitra

Naar jaarlijkse gewoonte houden wij een grote stockverkoop waarbij u design van topmerken aan uitzonderlijke kortingen kan meepikken. Deze houdt plaats in onze opslagruimte in de Biekorfstraat Unit G6 te Oostende, waar u keuze heeft uit showroommodellen en einde reeksen uit onze voorraad meubilair, verlichting, kunst en accessoires (al dan niet nieuw in verpakking). Een uitgelezen kans om die zetel, stoel, tafel of lamp waar u van droomt binnen te rijven aan een zacht prijsje. Vroege beslissers bekomen natuurlijk de mooiste designstukken! Wees er vlug bij want OP=OP!

juni 2019

Stockverkoop Design Oostende

29 juni 2019 van 9u tot 18u
30 juni 2019 van 9u tot 18u
Biekorfstaat
8400 Oostende
Belgie
Merken: Baobab, Cassina, Flos, Hay, Iittala, Kartell, Knoll, Missoni, Vitra

Wij houden een grote stockverkoop waarbij de klant design van topmerken aan uitzonderlijke kortingen kan meepikken. Deze houdt plaats in onze nieuwe opslagruimte in het Ostend stores business park, Biekorfstraat te Oostende, waar de klant keuze heeft uit showroommodellen en onze ruime voorraad meubilair, verlichting, kunst en accessoires (al dan niet nieuw in verpakking). Een uitgelezen kans om die zetel, stoel, tafel, lamp of kaars waar u van droomt binnen te rijven aan een zacht prijsje. Vroege beslissers bekomen natuurlijk de mooiste designstukken! Wees er vlug bij want OP=OP! Tot -70% korting! (+Kindvriendelijk)

juni 2016

Stockverkoop design oostende

25 juni 2016 van 9u tot 18u30
26 juni 2016 van 9u tot 18u30
Ostend Stores Business Park
Biekorfstraat Loods G8
8400 Oostende
Belgie

Naar jaarlijkse gewoonte houden wij een grote stockverkoop waarbij u design van topmerken aan uitzonderlijke kortingen kan meepikken. Deze houdt plaats in onze nieuwe opslagruimte in het Ostend stores business park Biekorfstraat te Oostende, waar u keuze heeft uit showroommodellen en onze ruime voorraad meubilair, verlichting, kunst en accessoires (al dan niet nieuw in verpakking). Een uitgelezen kans om die zetel, stoel, tafel of lamp waar u van droomt binnen te rijven aan een zacht prijsje. Vroege beslissers bekomen natuurlijk de mooiste designstukken! Wees er vlug bij want OP=OP!

juni 2014

Stockverkoop Design Oostende

28 juni 2014
29 juni 2014
Corneel Heymanstraat 12
Oostende
Belgie
Naar jaarlijkse gewoonte houden wij een grote stockverkoop waarbij u design van topmerken aan uitzonderlijke kortingen kan meepikken. Deze houdt plaats in onze opslagruimte aan de Corneel Heymanstraat 12 te Oostende, waar u keuze heeft uit showroommodellen en einde reeksen uit onze voorraad meubilair, verlichting, kunst en accessoires (al dan niet nieuw in verpakking). Een uitgelezen kans om die zetel, stoel, tafel of lamp waar u van droomt binnen te rijven aan een zacht prijsje. Vroege beslissers bekomen natuurlijk de mooiste designstukken! Wees er vlug bij want OP=OP!
Toon meerMeer Stockverkopen:Rapporteer probleem