Kleding Outlet Beurs Aalst 2016

Deze stockverkoop is spijtiggenoeg afgelopen. Klik hier om een overzicht van alle verkopen te krijgen. Hier kan je je inschrijven voor de nieuwsbrief. Zo mis je nooit nog een stockverkoop!

Misschien interesseren de volgende stockverkopen die binnenkort plaatsvinden je wel:
Kleding Outlet Beurs Leuven 2019 : Verkoop wordt georganiseerd door hetzelfde bedrijf/organisatie.
Stockverkoop Lilly A Paris : Is in de buurt van de verlopen verkoop. (op 0,91km)

Data :
24 April 2016 van 11u tot 18u


Adres:   Toon op kaart
Albrechtlaan 81
9300 Aalst
Belgie
Routebeschrijving

Tel / Fax / Email / Website:
0496361551
www.kledingbeurs.be
Contacteer organisator

Beschrijving

Sla je slag op de Kleding Outlet Beurs in de Florahallen te Aalst! Meer dan 85 winkels en boetieks verkopen hun overstocks aan merkkleding tegen outletprijzen. Kortingen van 25% tot meer dan 75% op de normale winkelprijzen. Allemaal nieuwe Kleding en dus geen 2e hands.
Zowat alle bekende merken zullen er aangeboden worden van de bekende basismerken tot de designerkleding en dat voor dames, heren en kinderen. Daarnaast is er ook aan aanbod aan lingerie, accessoires, schoenen, handtassen, juwelen, ... een totaalaanbod onder 1 dak.
Er wordt alleen nieuwe merkkleding verkocht door winkels en boetieks, dus geen 2e hands. De inkomprijs is slechts 3 euro per persoon en kinderen tot 12 jaar zijn gratis. Tickets zijn gewoon te koop aan de kassa, er is geen registratie of voorverkoop. Meer info op www.kledingbeurs.be


Deel deze verkoop met je vrienden:


Meer foto's:Plan je route:Meer Stockverkopen:

Ontvang alle stockverkopen
en sample sales in je mailbox: