Stockverkoop Not Shy - Ella Luna - Hale Bob

Dit event is afgelopen.

Via deze link krijg je een overzicht van alle lopende stock- en sample sales.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je mist nooit nog een stockverkoop zoals deze.

Inschrijven is gratis en in elke mail die we sturen staat een link waar je je mee kan afmelden moest je dit wensen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf up-to-date! Email: Naam:

Data :


22 maart 2016 van 14u tot 20u
24 maart 2016 van 10u tot 19u

Adres:

  Toon op kaart
Stationsstraat 24
1702 Groot-Bijgaarden
Belgie
Routebeschrijving

Tel / Email / Website:


www.shoppingeventvip.be

Deel deze verkoop met je vrienden:


Beschrijving


Shopping Event Vip nodigt je met veel plezier uit voor een exclusief shopavontuur!

 

Op 22 en 24 maart 2016 organiseert Shopping Event Vip namelijk een evenement waarbij drie topmerken in de kijker worden gezet. Denk je dat jouw kledingkast toe is aan vernieuwing? Op 22 en 24 maart krijg je namelijk de kans om je helemaal te laten gaan op wat ongetwijfeld één van de meest exclusieve shopping evenementen van dit voorjaar kan worden genoemd. Is je interesse gewekt? Laten we je niet langer in spanning houden. 22 en 24 maart staan in het teken van de merken Not Shy, Ella Luna en Hale Bob.

 

Met temperaturen die nog steeds richting het vriespunt zakken halen we graag onze warmste kleding vanuit het verste hoekje van onze kledingkast terug boven. Soms kan dit tegenvallen en kan je maar één ding denken: ‘Tijd voor iets nieuws!’. Voor een nieuwe, warme en uiterst modieuze outfit ben je bij Not Shy in ieder geval aan het juiste adres. Het van oorsprong Franse merk, dat meer dan 350 verkooppunten heeft verspreid over heel Europa, ontwerpt exclusieve cashmere kleding van topkwaliteit. Laat je verrassen door de heerlijke ontwerpen van dit topmerk.

 

Ella Luna, eveneens Frans, brengt de Parijse haute couture aan betaalbare prijzen naar jouw kledingkast. ‘Spontaniteit, frisheid, urban lifestyle en relaxed’ in combinatie met een chique touch is hoe Elle Luna het beste kan worden omschreven. Het merk maakt vaak gebruik van zijde, wol en gouden en zilveren details. Succes verzekerd dus met een outfit van Ella Luna tijdens de feestdagen!

 

Last but not least…. Hale Bob. Dit topmerk is dan weer bijzonder sterk in unieke prints. Met trouwe klanten zoals onder meer Eva Longoria, Amal Clooney en Heidi Klum kan je ervan op aan dat je met een outfit van Hale Bob altijd stijlvol voor de dag komt. Hoe Hale Bob het beste kan worden omschreven? ‘Onderscheidende, rijkelijke en vrouwelijke designs voor de moderne vrouw’!

 

Wij hadden graag dat jij er ook bij was op 22 en 24 maart 2016 in Groot-Bijgaarden.

Schrijf je nu in (inschrijven is verplicht) voor dit spetterende winkelevenement dat menig fashionhart ongetwijfeld sneller zal doen slaan!


Merken:


Ella Luna, Halé Bob, Not Shy
×


Bekijk locatie op kaart:







Meer Stockverkopen:



Rapporteer probleem