Stockverkoop fournituren

Dit event is afgelopen.

Via deze link krijg je een overzicht van alle lopende stock- en sample sales.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je mist nooit nog een stockverkoop zoals deze.

Inschrijven is gratis en in elke mail die we sturen staat een link waar je je mee kan afmelden moest je dit wensen.


Data :


12 december 2016 van 16u tot 20u
13 december 2016 van 16u tot 20u

Adres:

  Toon op kaart
Ankerstraat 42
9100 Sint-Niklaas
Belgie
Routebeschrijving

Tel / Email / Website:


036480042
www.pand42.be

Deel deze verkoop met je vrienden:


Beschrijving


Toen we 3 jaar geleden het avontuur aangingen en een winkelpand openden in Sint-Niklaas, stonden we beiden met onze eigen webshop te springen om de winkel helemaal in te richten. De naaispullen van Joke, uit haar toenmalige webshop liel, en Evelyne met haar collectie kinderkleding, van haar webshop Biskids.

Pand 42 werd ook wekelijks als een workshopruimte ingericht en menige Sint-Niklase dames hebben leren stikken of juwelen leren maken in de Ankerstraat 42.
De ecologische stoffen van georgette.be hebben gedurende 2 jaar deel uitgemaakt van ons aanbod, maar Ruth is nu volop bezig met nieuwe, eigen projecten, dus die samenwerking is afgerond. Ook liel en Biskids verdwenen en er werd verder gewerkt onder één noemer: pand 42.

Sinds augustus 2016 zijn alle naaispullen uit de winkel verdwenen en hebben we gekozen om verder te gaan als fijne giftshop met originele cadeautjes, kinderkleding en boeken.

Maar we hebben nog heel wat in stock…
Daarom houden we op 11 en 12 december een heuse stocksale van al onze naaispullen. Deze worden dan aan kleine prijsjes aangeboden.

Die dag is het mogelijk om onze biais etc per rol of fournituren in bulk in te kopen. Dat kan ook als webshop, we kunnen hiervoor een factuur maken. Maar dat kan ook als gewone klant, als je graag thuis een grotere voorraad aanlegt. Uiteraard kan je die dagen ook alles per meter aankopen aan kleine prijsjes. Van knopen tot patronen, van biais tot elastiek, van ruche tot pomponband.

Iedereen is welkom!
 



Bekijk locatie op kaart:







Meer Stockverkopen:



Rapporteer probleem