Shopping event Tommy Hilfiger - Hackett London - Scotch & Soda - Pepe Jeans | Tot -70%!

Dit event is afgelopen.

Via deze link krijg je een overzicht van alle lopende stock- en sample sales.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je mist nooit nog een stockverkoop zoals deze.

Inschrijven is gratis en in elke mail die we sturen staat een link waar je je mee kan afmelden moest je dit wensen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf up-to-date! Email: Naam:

Data :


25 november 2016 van 14u tot 19u
26 november 2016 van 10u tot 18u
27 november 2016 van 12u tot 17u

Adres:

  Toon op kaart
Morettestraat 11
1740 Ternat
Belgie
Routebeschrijving

Tel / Email / Website:


www.shoppingeventvip.be

Deel deze verkoop met je vrienden:


Beschrijving


Shopping Event VIP heeft het plezier u uit te nodigen voor de privé-verkoop van Tommy Hilfiger – Scotch & Soda – Hackett en Pepe Jeans. De verkoop gaat door op 25, 26 en 27 november 2016 in Ternat (naast de vroegere Ikea).

Tommy Hilfiger startte in 1985 met niet meer dan een sportswear collectie voor mannen. Intussen is het merk flink uitgegroeid en wereldbekend om zijn stijlvolle collecties voor zowel mannen, vrouwen als kinderen. Tommy Hilfiger staat voor stijl, kwaliteit en waarde.

Scotch & Soda legt z’n hart en ziel in het maken van unieke kleding die draagbaar is voor iedereen. De collecties zijn telkens rijk aan details, van uitstekende kwaliteit en betaalbaar. De ontwerpers van Scotch laten geen enkel middel onbenut bij het uitwerken en verfijnen van hun kledingstukken, waarbij ook de afwerking van de binnenkant niet wordt vergeten.

Hackett is een klassiek Brits kleding- en accessoiremerk dat van kop tot teen voorziet in de behoeften van mannen van elke leeftijd die stijlvol gekleed willen gaan. Bij Hackett primeert kwaliteit boven de laatste nieuwe modegrillen, zonder daarbij old fashioned te zijn.

Het succesvolle en wereldbekende Pepe Jeans draagt bij aan zowel de garderobe van mannen als die van vrouwen. Hun brede collectie trendy en kwalitatieve T-shirts, shorts, broeken, truien en rokken zijn populair bij iedereen die houdt van stijlvolle en ongedwongen mode.

U zal de gelegenheid hebben uw favoriete outfit te shoppen aan kortingen tot -70%! U zal kunnen betalen met visa, Bancontact en cash. Er is voldoende parkeerplaats voorzien.
Inschrijven voor dit shopping event is verplicht, maar volledig gratis. Een uitnodiging is geldig voor twee personen en wordt na inschrijving onmiddellijk naar uw email-adres gestuurd. Na elke verkoopdag wordt de stock weer aangevuld!


Merken:


Pepe JeansScotch & SodaTommy HilfigerHackett London

Tags:


Vlaams-Brabant stockverkopenTernat stockverkopen


Bekijk locatie op kaart:Meer Stockverkopen:Rapporteer probleem