Exclusieve merkenverkoop Gent

Deze stockverkoop is spijtiggenoeg afgelopen. Klik hier om een overzicht van alle verkopen te krijgen. Hier kan je je inschrijven voor de nieuwsbrief. Zo mis je nooit nog een stockverkoop!

Misschien interesseren de volgende stockverkopen die binnenkort plaatsvinden je wel:
Winter stockverkoop bij Boetiek Versailles Melle : Verkoop wordt georganiseerd door hetzelfde bedrijf/organisatie. Is in de buurt van de verlopen verkoop. (op 4,18km)
Stocksale Sienna Gent : Verkoop wordt georganiseerd door hetzelfde bedrijf/organisatie. Is in de buurt van de verlopen verkoop. (op 3,49km)
Ba*Ba Stockverkoop : Verkoop wordt georganiseerd door hetzelfde bedrijf/organisatie. Is in de buurt van de verlopen verkoop. (op 2,71km)
Stock & Sample sale De Showroom : Verkoop wordt georganiseerd door hetzelfde bedrijf/organisatie.
Stockverkoop Woody winter 2018 en zomer 2019 : Verkoop wordt georganiseerd door hetzelfde bedrijf/organisatie.

Data :
3 Juni 2011 van 10u tot 18u
4 Juni 2011 van 10u tot 18u
5 Juni 2011 van 10u tot 18u


Adres:   Toon op kaart
Proeftuinstraat 88
9000 Gent
Belgie
Routebeschrijving

Tel / Fax / Email / Website:
092424900
www.jeansverkoop.be
Contacteer organisator

Beschrijving
Voordelig designerjeans en merkkledij shoppen in jouw buurt? Dat kan in Gent tijdens een exclusieve verkoop van 100% topmerken. Op zaterdag en zondag staan de deuren open voor het publiek, maar met een persoonlijke uitnodiging kan jij al binnen op vrijdag vanaf 10 uur. Vraag je uitnodiging aan op jeansverkoop.be, je krijgt die per e-mail toegestuurd. Gewoon afprinten en dan meebrengen. Je vindt er 25.000 stuks designerjeans en merkkledij van topmerken zoals Guess, Diesel, Levi's, Pall Mall, Desigual, Fornarina, Citizens of Humanity, Replay, Lee Cooper, DEPT, Lavand en 7 for all Mankind. Nettoprijzen op designerjeans en merkkledij! Opgelet: Betaling met cash geld of met Visa of Mastercard! Meer info op jeansverkoop.be.

Merken:


Deel deze verkoop met je vrienden:

Plan je route:

Meer Stockverkopen:

Ontvang alle stockverkopen
en sample sales in je mailbox: