Exclusieve merkenverkoop Vis ta Vie

Dit event is afgelopen.

Via deze link krijg je een overzicht van alle lopende stock- en sample sales.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je mist nooit nog een stockverkoop zoals deze.

Inschrijven is gratis en in elke mail die we sturen staat een link waar je je mee kan afmelden moest je dit wensen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf up-to-date! Email: Naam:

Data :


van 16 maart 2016 tot 28 maart 2016

Adres:

  Toon op kaart
Vis ta vie
Ruisstraat 226
9140 Tielrode
Belgie
Routebeschrijving

Tel / Email / Website:


03 766 31 77
www.vistavie.be

Deel deze verkoop met je vrienden:


Beschrijving


Het is weer zover: van 16 maart tot en met 28 maart gooit Vis Ta Vie zijn deuren open en vind je in het mooie, huiselijke pand in Tielrode luxemerken met mooie kortingen!

 

Al tien jaar knipt Vis Ta Vie in het prijskaartje van de nieuwe collectie. Niet alleen dames, maar ook heren vinden hier hun gading. U kan een in een totale oppervlakte van 1.000 m² een ruim aanbod aan merkkledij voor dames, heren terug vinden. Wij bieden u nieuwe collecties aan van topmerken aan verlaagde prijzen en u vindt er eveneens een ruime keuze aan accessoires zoals juwelen, schoenen en handtassen. Wij hebben ook een aanbod van voorgaande collecties aan gehalveerde prijzen.

 

Na het winkelen kan u genieten van een lekkere koffie in onze gezellige cafetaria. Vier maal per jaar organiseren wij een exclusieve seizoensverkoop. Tijdens deze verkopen heeft u een ruime keuze in ons aanbod van 20.000 stuks merkkleding.

 

Deze verkopen zijn enkel op uitnodiging. Indien u graag een uitnodiging van onze privé-verkopen wenst te ontvangen kan u zich hiervoor altijd inschrijven, ofwel via onze website, ofwel aan het onthaal in de winkel. Wij hopen u van harte te mogen verwelkomen op één van onze volgende verkopen. U bent uiteraard altijd welkom ook zonder uitnodiging.

!! Schrijf je nu online in en krijg een gratis cadeau !!


Merken:


GuessArmaniLiu JoMoschinoReplayPauline BCKSNo ExcessPuppickGeishaPierre CardinAmelie & AmelieScotch & SodaBANDOLERATommy HilfigerBen ShermanLa Fée MaraboutéeJFKAntwrpDSTREZZEDSoya ConceptBalmainDrykornOuiMen Of All NationsThe fresh brandRino & PelleLeo & Ugo

Tags:


Oost-Vlaanderen stockverkopenstockverkopen in Tielrode


Meer foto's:

Bekijk locatie op kaart:

Meer Stockverkopen:Rapporteer probleem