Mega Outlet Beurs 'Grand Depot Outlet'

Deze stockverkoop is spijtiggenoeg afgelopen. Klik hier om een overzicht van alle verkopen te krijgen. Hier kan je je inschrijven voor de nieuwsbrief. Zo mis je nooit nog een stockverkoop!

Misschien interesseren de volgende stockverkopen die binnenkort plaatsvinden je wel:
Zomerkoopjes alles aan 70% - Concept Fashion Outlet Oudenaarde : Guess, Esprit, CKS, Ichi, Tommy Hilfiger, Jack & Jones, Superstar wordt hier ook verkocht.
Zomerkoopjes alles aan 70% - Concept Fashion Outlet Eeklo : Guess, Esprit, CKS, Ichi, Tommy Hilfiger, Jack & Jones, Superstar wordt hier ook verkocht.
Zomerkoopjes alles aan 70% - Concept Fashion Outlet Hofstade : Guess, Esprit, CKS, Ichi, Tommy Hilfiger, Jack & Jones, Superstar wordt hier ook verkocht.
Boekenoutlet Bredene: kortingen tot wel 80%! : Geronimo Stilton, Aspe, Suske & Wiske, Jommeke, studio 100 wordt hier ook verkocht.
1.000 Nieuwe handtassen aan -50% : Guess, michael kors, Armani wordt hier ook verkocht.

Data :
17 Mei 2019 van 15u tot 21u
18 Mei 2019 van 11u tot 18u
19 Mei 2019 van 11u tot 18u


Adres:   Toon op kaart
Jan Van Rijswijcklaan 191
2020 Antwerpen
Belgie
Routebeschrijving

Tel / Fax / Email / Website:
0496361551
www.megaoutletbeurs.be
Contacteer organisator

Beschrijving

Op de Mega Outlet Beurs "Grand Depot Outlet" shop je de bekende merken maar dan wel tegen Outletprijzen! Een uniek pop-up concept met een heel leuk en uniek aanbod. Dit keer zijn we te gast in Antwerp Expo en dat in hal 2 EN hal 3. We zijn er op vrijdag 17 mei (15u - 21u), zaterdag 18 mei (11u - 18u) en zondag 19 mei (11u - 18u)

Wat kan je er zoal terugvinden? Fashion voor dames, heren en kinderen, ondergoed, handtassen, accessoires en reiskoffers, kinderboeken en strips, beautyproducten, sportartikelen en sportkleding, leuke dingen voor in je huis, tuin en keuken, huishoudproducten, bedden, kleine meubelen, spulletjes voor de kids... een uniek gamma! Uiteraard stellen we alle exposanten nog aan je voor via Facebook! :-).

Inkomprijs: 4 euro per persoon, kinderen tot 12 jaar zijn helemaal gratis. Er is geen registratie nodig en er is ook geen voorverkoop, je koopt gewoon een tikkeltje aan de kassa op de dagen van de beurs.

Opgelet! In de week voor de beurs kan je via Facebook een kortingsbon downloaden, zo bespaar je 50% op de inkomprijs! Ook via diverse media kan je de bon terugvinden. Op de beurs is ook een cateringplein met de nodige faciliteiten!

En dan nu: get ready to shop!! :-)


Merken:


Deel deze verkoop met je vrienden:


Meer foto's:Plan je route:Meer Stockverkopen:

Ontvang alle stockverkopen
en sample sales in je mailbox: